İŞTE MEYDAN’IN HALİ!

GÜNDEM 21.06.2021 - 16:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2113+ kez okundu.
 

İŞTE MEYDAN’IN HALİ!

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, Obalar Caddesi üzerinde yapımı hala süren Kent Meydanı ile ilgili tartışmalar bitmek bilmiyor.  DEVİR YAPARIZ ANCAK  Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Kent Meydanı’nın Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesini isterken, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay da devir için Büyükşehir Belediyesi’nin bugüne kadar ilçe belediyesinin kasasından çıkan paranın ödenmesini şart koşuyor.  İKİ İŞÇİ İLE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR… Kent Meydanı’ndaki ofislerin ilk müşterileri ise Seyhan ve Yüreğir Tapu Müdürlükleri oldu. İki tapu müdürlüğü buradaki ofislerinde vatandaşlara hizmete başladı. Bugüne kadar 200 milyon liraya yakın harcama yapılan Kent Meydanı’nda çalışmalar ise iki işçi ile devam ediyor.  CADDENİN GENİŞLETİLMESİ ZOR! Kent Meydanı’nın bulunduğu cadde, araç trafiğinin en yoğun olduğu yerlerden biri. Kent Meydanı, caddenin daha genişletilmesine imkan vermeyecek şekilde planlanmış. Caddedeki yetersiz bağlantı yollarından dolayı çevredeki esnaf, bu durumun ileride trafik sıkışıklığını artıracağından endişe ediyor.

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, Obalar Caddesi üzerinde yapımı hala süren Kent Meydanı ile ilgili tartışmalar bitmek bilmiyor. 

DEVİR YAPARIZ ANCAK 
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Kent Meydanı’nın Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesini isterken, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay da devir için Büyükşehir Belediyesi’nin bugüne kadar ilçe belediyesinin kasasından çıkan paranın ödenmesini şart koşuyor. 

İKİ İŞÇİ İLE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR…
Kent Meydanı’ndaki ofislerin ilk müşterileri ise Seyhan ve Yüreğir Tapu Müdürlükleri oldu. İki tapu müdürlüğü buradaki ofislerinde vatandaşlara hizmete başladı. Bugüne kadar 200 milyon liraya yakın harcama yapılan Kent Meydanı’nda çalışmalar ise iki işçi ile devam ediyor. 
CADDENİN GENİŞLETİLMESİ ZOR!
Kent Meydanı’nın bulunduğu cadde, araç trafiğinin en yoğun olduğu yerlerden biri. Kent Meydanı, caddenin daha genişletilmesine imkan vermeyecek şekilde planlanmış. Caddedeki yetersiz bağlantı yollarından dolayı çevredeki esnaf, bu durumun ileride trafik sıkışıklığını artıracağından endişe ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.