İSTİHDAM VE MESLEKİ EĞİTİM KURULU DÜZENLENDİ

GÜNDEM 27.07.2017 - 15:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1847+ kez okundu.
 

İSTİHDAM VE MESLEKİ EĞİTİM KURULU DÜZENLENDİ

    İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu’nun 2017 yılı üçüncü olağan toplantısı Vali Mahmut Demirtaş’ın başkanlığında düzenlendi.  Adana’nın Seyhan İlçesi’nde bulunan Beyza Piliç İşletmesinde düzenlenen toplantıya Vali Mahmut Demirtaş’ın yanı sıra Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Vekili Nursen Akbulut, Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar ile İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Üyeleri Katıldı.     Çocuk işçiliği konusunda çeşitli değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda konuşan Vali Mahmut Demirtaş, kentteki istihdam oranının arttırılması için yapılması gereken çalışmaların titizlikle takip edilmesi gerektiğini belirtti.   Yürütme ve Denetim Kurulları ile Çalışma ve İş Kurumu’nun faaliyetlerinin anlatılması ve kurulun görüşüne sunulması istenilen Engelli ve Eski Hükümlü Proje Özetlerinin sunumuyla başlayan toplantı, İl İstihdam Politikaları kapsamında dile getirilen görüş ve önerilerinin karara bağlanması, 2017 yılına ait faaliyet raporunun değerlendirilmesiyle sürdü.  

 

 

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu’nun 2017 yılı üçüncü olağan toplantısı Vali Mahmut Demirtaş’ın başkanlığında düzenlendi.  Adana’nın Seyhan İlçesi’nde bulunan Beyza Piliç İşletmesinde düzenlenen toplantıya Vali Mahmut Demirtaş’ın yanı sıra Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Vekili Nursen Akbulut, Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar ile İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Üyeleri Katıldı.  

 

Çocuk işçiliği konusunda çeşitli değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda konuşan Vali Mahmut Demirtaş, kentteki istihdam oranının arttırılması için yapılması gereken çalışmaların titizlikle takip edilmesi gerektiğini belirtti.

 

Yürütme ve Denetim Kurulları ile Çalışma ve İş Kurumu’nun faaliyetlerinin anlatılması ve kurulun görüşüne sunulması istenilen Engelli ve Eski Hükümlü Proje Özetlerinin sunumuyla başlayan toplantı, İl İstihdam Politikaları kapsamında dile getirilen görüş ve önerilerinin karara bağlanması, 2017 yılına ait faaliyet raporunun değerlendirilmesiyle sürdü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.