Jandarma dolandırıcılara göz açtırmıyor

GÜNDEM 10.06.2021 - 17:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2265+ kez okundu.
 

Jandarma dolandırıcılara göz açtırmıyor

         Adana İl Jandarma Komutanlığınca; Ceyhan İlçesi Kızıldere Mahallesinde ikamet eden 76 yaşındaki E.F. isimli vatandaşımızı kendisini kolluk kuvveti olarak tanıtan kimliği belirsiz şahıslar tarafından 26 Mayıs 2021 tarihinde cep telefonu ile aranarak cinayet olayına karıştığı bahanesiyle (8) adet Bilezik ve (1) adet Cep Telefonunun çalınması olayı ile ilgili Jandarma Dedektiflerince geniş çaplı araştırma yapılmıştır.         Yapılan araştırma neticesinde; Kızıldere Mahallesine giriş çıkış yapan (680) araç üzerinde araştırma yapılmış ve 01 T ….. plakalı ticari taksinin dolandırıcılık olayının meydana geldiği zaman diliminde mahalleye giriş-çıkış yaptığı belirlenmiştir. Araç plakasından yola çıkılarak ticari taksinin Adana il merkezinde bulunan bir taksi durağına kayıtlı olduğu ve sürücüsünün S.T. isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir. Sürücü ile yapılan mülakatta olay tarihinde dolandırıcılık olayını gerçekleştiren ve ismini bilmediği şahsı mahalleye getirdiğini beyan etmiştir. Detaylı yapılan incelemede dolandırıcılık olayını gerçekleştiren şahsın N.Ç. isimli şahıs olduğu, taksi şoförü, mağdur ve mahalle halkı tarafından teşhis edilmiştir. Şahsın Adana Cezaevinde yatmakta olduğu belirlenmiş, konu hakkında adli işlem başlatılmıştır.          Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması her türlü dolandırıcılık olaylarına karşı çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.        

        

Adana İl Jandarma Komutanlığınca; Ceyhan İlçesi Kızıldere Mahallesinde ikamet eden 76 yaşındaki E.F. isimli vatandaşımızı kendisini kolluk kuvveti olarak tanıtan kimliği belirsiz şahıslar tarafından 26 Mayıs 2021 tarihinde cep telefonu ile aranarak cinayet olayına karıştığı bahanesiyle (8) adet Bilezik ve (1) adet Cep Telefonunun çalınması olayı ile ilgili Jandarma Dedektiflerince geniş çaplı araştırma yapılmıştır.

        Yapılan araştırma neticesinde; Kızıldere Mahallesine giriş çıkış yapan (680) araç üzerinde araştırma yapılmış ve 01 T ….. plakalı ticari taksinin dolandırıcılık olayının meydana geldiği zaman diliminde mahalleye giriş-çıkış yaptığı belirlenmiştir. Araç plakasından yola çıkılarak ticari taksinin Adana il merkezinde bulunan bir taksi durağına kayıtlı olduğu ve sürücüsünün S.T. isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir. Sürücü ile yapılan mülakatta olay tarihinde dolandırıcılık olayını gerçekleştiren ve ismini bilmediği şahsı mahalleye getirdiğini beyan etmiştir. Detaylı yapılan incelemede dolandırıcılık olayını gerçekleştiren şahsın N.Ç. isimli şahıs olduğu, taksi şoförü, mağdur ve mahalle halkı tarafından teşhis edilmiştir. Şahsın Adana Cezaevinde yatmakta olduğu belirlenmiş, konu hakkında adli işlem başlatılmıştır. 

        Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması her türlü dolandırıcılık olaylarına karşı çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

       

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.