KISA YAĞDI, İŞLERİ AKSATTI

GÜNDEM 04.07.2021 - 18:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1399+ kez okundu.
 

KISA YAĞDI, İŞLERİ AKSATTI

Adana’da kısa süreli yaz yağmuru hayatı kesintiye uğrattı. Şehrin bazı yerlerinde işyerlerini su bastı, trafikte araçlar zor ilerledi.  Öğleden sonra başlayan ve yaklaşık 20 dakika süren sağanak yağış, hayatı olumsuz yönde etkiledi. Tedbirsiz yakalananlara zor anlar yaşatan yağmurdan dolayı merkez Seyhan ilçesinde eğlence sokağı Şinasi’deki işyerlerini de su bastı. Mavi Bulvar üzerinde de yollar adeta göle döndü.  Temmuz ayındaki yağışı vatandaşlar da sosyal medyadan duyurdu. Görüntülerde bir sokakta patlayan borular ve trafikte zor ilerleyen araçlar da dikkat çekiyor. Bazı görüntülerde çocukların yağmurda oynadıkları görülüyor.

Adana’da kısa süreli yaz yağmuru hayatı kesintiye uğrattı. Şehrin bazı yerlerinde işyerlerini su bastı, trafikte araçlar zor ilerledi. 
Öğleden sonra başlayan ve yaklaşık 20 dakika süren sağanak yağış, hayatı olumsuz yönde etkiledi. Tedbirsiz yakalananlara zor anlar yaşatan yağmurdan dolayı merkez Seyhan ilçesinde eğlence sokağı Şinasi’deki işyerlerini de su bastı. Mavi Bulvar üzerinde de yollar adeta göle döndü. 
Temmuz ayındaki yağışı vatandaşlar da sosyal medyadan duyurdu. Görüntülerde bir sokakta patlayan borular ve trafikte zor ilerleyen araçlar da dikkat çekiyor. Bazı görüntülerde çocukların yağmurda oynadıkları görülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.