Kadın ve Moda Dergisi She&Girls çıktı

MAGAZİN 01.12.2018 - 12:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1389+ kez okundu.
 

Kadın ve Moda Dergisi She&Girls çıktı

  Kadın ve Moda Dergisi She&Girls Kasım 2018 itibarı ile yayın hayatına başladı.Kadın ve Moda dergiciliğin tecrübeli isimleri tarafından hazırlanan She&Girls her ay okuyucularına 52 sayfalık gençlik dergisi Girls&She’yi hediye ediyor.Dergi Turkcell, Vodafone, dmags dergiliklerde ve Türkiye’deki tüm Migros’larda okuyucularıyla buluşuyor. Gençlik Dergisi Girls&She hediyeli Moda ve Kadın Dergisi She&Girls çıktı. Yayıncılık konusunda Son derece tecrübeli MSE Medya tarafından yayınlanan dergi moda, sanat, sağlık, kombinler, outfit seçimler ve röportajları gibi konularda ön planda olacak. Tecrübeli bir ekip tarafından hazırlanan dergi her sayısında çıtayı bir adım daha ileriye taşımak istiyor. She&Girls Dergisi Yayın Direktörlüğünü kadın dergiciliğinde tecrübeli isim Sedef Tosun, Genel Yayın Yönetmenliğini 360 derece yayıncılığın tecrübeli ismi Birnaz Akpınar, Marka Direktörlüğünü BaşakVonal üstlendi. She&Girls Dergisi’nin Moda EditörleriTürkiye ile birlikte Avrupa modasını da yerinden takip eden Gamze Siegl, Fashion TV en iyi blogger ödüllü yazarı Dilara Kırmıt. Derginin Güzellik Editörü olarakMakyaj Sanatçısı Özlem Şamiloğluekipte yer alıyor. Derginin röportajlarını ise Emre Kara yapıyor. Emre Kara aynı zamanda kreatif yönüyle röportajların styling, makyaj, fotoğraf gibi detaylarını da kendisi organize ediyor. Yazarlarımız Leyla Kaçar, Ela Tosun ve Sıla Vonal gündem konularını derginin yanısıra http://www.sheandgirls.com ‘da okuyucularıyla paylaşıyor. Moda ve Kadın Dergisi She&Girls’ün en önemli özelliklerinden birisi Anne Kız Dergisi olması. Gençlik Dergisi Girls&She, derginin her sayısında okuyuculara hediye olarak veriliyor. Büyük ilgi gören ve hediye olarak yayınlanın gençlik dergisi 52 sayfa.

 

Kadın ve Moda Dergisi She&Girls Kasım 2018 itibarı ile yayın hayatına başladı.Kadın ve Moda dergiciliğin tecrübeli isimleri tarafından hazırlanan She&Girls her ay okuyucularına 52 sayfalık gençlik dergisi Girls&She’yi hediye ediyor.Dergi Turkcell, Vodafone, dmags dergiliklerde ve Türkiye’deki tüm Migros’larda okuyucularıyla buluşuyor.

Gençlik Dergisi Girls&She hediyeli Moda ve Kadın Dergisi She&Girls çıktı.

Yayıncılık konusunda Son derece tecrübeli MSE Medya tarafından yayınlanan dergi moda, sanat, sağlık, kombinler, outfit seçimler ve röportajları gibi konularda ön planda olacak. Tecrübeli bir ekip tarafından hazırlanan dergi her sayısında çıtayı bir adım daha ileriye taşımak istiyor.

She&Girls Dergisi Yayın Direktörlüğünü kadın dergiciliğinde tecrübeli isim Sedef Tosun, Genel Yayın Yönetmenliğini 360 derece yayıncılığın tecrübeli ismi Birnaz Akpınar, Marka Direktörlüğünü BaşakVonal üstlendi.

She&Girls Dergisi’nin Moda EditörleriTürkiye ile birlikte Avrupa modasını da yerinden takip eden Gamze Siegl, Fashion TV en iyi blogger ödüllü yazarı Dilara Kırmıt.

Derginin Güzellik Editörü olarakMakyaj Sanatçısı Özlem Şamiloğluekipte yer alıyor. Derginin röportajlarını ise Emre Kara yapıyor. Emre Kara aynı zamanda kreatif yönüyle röportajların styling, makyaj, fotoğraf gibi detaylarını da kendisi organize ediyor. Yazarlarımız Leyla Kaçar, Ela Tosun ve Sıla Vonal gündem konularını derginin yanısıra http://www.sheandgirls.com ‘da okuyucularıyla paylaşıyor.

Moda ve Kadın Dergisi She&Girls’ün en önemli özelliklerinden birisi Anne Kız Dergisi olması. Gençlik Dergisi Girls&She, derginin her sayısında okuyuculara hediye olarak veriliyor. Büyük ilgi gören ve hediye olarak yayınlanın gençlik dergisi 52 sayfa.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.