KAHVE TUTKUNLARINI BULUŞTURAN FESTİVAL SONA ERDİ

SAĞLIK-YAŞAM 09.10.2021 - 09:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1411+ kez okundu.
 

KAHVE TUTKUNLARINI BULUŞTURAN FESTİVAL SONA ERDİ

1-2-3 Ekim tarihlerinde Bilkent Center’ın ana sponsorluğunda gerçekleşen Ankara Coffee Festival, binlerce kişinin katılımı, 24 canlı konser, 30’dan fazla seminer ve workshop ile sona erdi. Ankara Coffee Festival, birbirinden farklı ve kaliteli kahve çeşitleri, keyifli workshopları, eğlenceli etkinlikleri ve konserleri ile 5. kez Bilkent Center’da kahve severler ile buluştu. Dream Sales Machine tarafından düzenlenen, üç gün süren ve 83 markanın katıldığı festivalde 24 canlı konser, 30’dan fazla seminer ve workshop gerçekleşti.  Gökhan Türkmen, Can Bonomo, Bedük, Ege Çubukçu ve Jabbar gibi milyonların beğenisini kazanan isimlerin şarkıları ile coşturduğu festivalde eğlence dolu anlar yaşandı. Dolu dolu geçen festival hakkında konuşan Bilkent Center AVM Müdürü Ayhan Aytekin şunları söyledi: “Çok büyük bir emek ile hazırlanan stantlar, keyifli workshoplar ve içerikler ile büyüleyici bir atmosferde unutulmaz anlara tanıklık ettik. 5 yıldır ana sponsoru olduğumuz, 2019 yılında HERMES ödüllerinden dört farklı kategoride dört Platinum ödül kazandığımız Kahve Festivali’ne ev sahipliği yaparak binlerce kahve tutkununu misafir etmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Pandemi sebebi ile ara verilen bu güzel festivali, sosyal mesafe kuralları çerçevesinde dolu dolu bir üç gün geçirerek Ankaralı kahve severler ile buluşturduk.”  2 yıl zorunlu aradan sonra yeniden Ankara’da kahve severlerle buluştukları için çok mutlu olduklarını söyleyen Dream Sales Machine Başkanı Alper Sesli; “Zor günlerin ardından kahve severlerle birlikte olmanın heyecanı tarif edilemezdi. Ankara Coffee Festival’ini büyük bir ilgi, katılım ve coşkuyla tamamladık.  Festivalimizi tüm pandemi kurallarını sıkı bir şekilde uygulayarak ve aşı-PCR testi kontrollerini yaparak gerçekleştirdik. Keyifle geçtiği için çok mutluyuz. Tüm markalarımıza, ana sponsorumuz Bilkent Center’a ve ilgilerinden dolayı ziyaretçilerimize çok teşekkür ederiz” dedi.

1-2-3 Ekim tarihlerinde Bilkent Center’ın ana sponsorluğunda gerçekleşen Ankara Coffee Festival, binlerce kişinin katılımı, 24 canlı konser, 30’dan fazla seminer ve workshop ile sona erdi.

Ankara Coffee Festival, birbirinden farklı ve kaliteli kahve çeşitleri, keyifli workshopları, eğlenceli etkinlikleri ve konserleri ile 5. kez Bilkent Center’da kahve severler ile buluştu. Dream Sales Machine tarafından düzenlenen, üç gün süren ve 83 markanın katıldığı festivalde 24 canlı konser, 30’dan fazla seminer ve workshop gerçekleşti.  Gökhan Türkmen, Can Bonomo, Bedük, Ege Çubukçu ve Jabbar gibi milyonların beğenisini kazanan isimlerin şarkıları ile coşturduğu festivalde eğlence dolu anlar yaşandı.

Dolu dolu geçen festival hakkında konuşan Bilkent Center AVM Müdürü Ayhan Aytekin şunları söyledi: “Çok büyük bir emek ile hazırlanan stantlar, keyifli workshoplar ve içerikler ile büyüleyici bir atmosferde unutulmaz anlara tanıklık ettik. 5 yıldır ana sponsoru olduğumuz, 2019 yılında HERMES ödüllerinden dört farklı kategoride dört Platinum ödül kazandığımız Kahve Festivali’ne ev sahipliği yaparak binlerce kahve tutkununu misafir etmiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Pandemi sebebi ile ara verilen bu güzel festivali, sosyal mesafe kuralları çerçevesinde dolu dolu bir üç gün geçirerek Ankaralı kahve severler ile buluşturduk.” 

2 yıl zorunlu aradan sonra yeniden Ankara’da kahve severlerle buluştukları için çok mutlu olduklarını söyleyen Dream Sales Machine Başkanı Alper Sesli; “Zor günlerin ardından kahve severlerle birlikte olmanın heyecanı tarif edilemezdi. Ankara Coffee Festival’ini büyük bir ilgi, katılım ve coşkuyla tamamladık.  Festivalimizi tüm pandemi kurallarını sıkı bir şekilde uygulayarak ve aşı-PCR testi kontrollerini yaparak gerçekleştirdik. Keyifle geçtiği için çok mutluyuz. Tüm markalarımıza, ana sponsorumuz Bilkent Center’a ve ilgilerinden dolayı ziyaretçilerimize çok teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.