KALECİ FERHAT: BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ

SPOR 07.07.2021 - 17:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2788+ kez okundu.
 

KALECİ FERHAT: BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ

Adana Demirspor’un transfer ettiği yeni kaleci Ferhat Kaplan, hep birlikte büyük başarılara imza atacaklarını söyledi. Kaplan, ilk istendiğini duyduğunda kabul ettiğini belirterek, “Bu camianın ve taraftarın ne kadar büyük olduğunu biliyordum. Şimdi gözlerimle gördüm” dedi.
Takıma yeni geldiğinde Süper Lig’de kalma düşüncesi olduğunu kaydeden Kaplan, yeni transferlerin, Başkan Murat Sancak’ın ve Teknik Direktör Samet Aybaba’nın takımla iletişimi ve takımın isteğini gördükçe hiç beklenmedik bir şekilde iyi bir derece yapabileceklerini söyledi. Süper Lig’in çok zor olduğunun altını çizen Kaplan, “Süper Lig’de hiçbir zaman gevşeme olmaması lazım. Çok çalışıp, disiplinli olup hep birlikte çıtayı en yükseğe doğru çıkarmak amacındayız” diye konuştu. Kaplan, kampın inanılmaz güzel geçtiğini hatırlatarak, Teknik Direktör Samet Aybaba ve Kaleci Antrenörü Murat Türksoy’un kendisini çok güzel karşılayıp ilgilendiğini dile getirdi.  Başarıya giden yolda en önemli faktörün aile ortamı olduğunu söyleyen Kaplan, Belhanda’nın kendilerini çok sıcak karşıladığını belirtirken, şöyle devam etti: “Biz de onu sıcak karşıladık. Taraftar ve takım bütün olduğu için şampiyonluk geldi. Daha büyük başarıların geleceğine inanıyorum. Adana Demirspor, en çok oynamak istediğim takımlardan biriydi. Süper Lig’e çıkmasın istiyordum. Kısmet diyelim. Yolum buraya çıktı. Bu takıma geldiğim için onur duyuyorum.”
Adana Demirspor’un transfer ettiği yeni kaleci Ferhat Kaplan, hep birlikte büyük başarılara imza atacaklarını söyledi. Kaplan, ilk istendiğini duyduğunda kabul ettiğini belirterek, “Bu camianın ve taraftarın ne kadar büyük olduğunu biliyordum. Şimdi gözlerimle gördüm” dedi.

Takıma yeni geldiğinde Süper Lig’de kalma düşüncesi olduğunu kaydeden Kaplan, yeni transferlerin, Başkan Murat Sancak’ın ve Teknik Direktör Samet Aybaba’nın takımla iletişimi ve takımın isteğini gördükçe hiç beklenmedik bir şekilde iyi bir derece yapabileceklerini söyledi. Süper Lig’in çok zor olduğunun altını çizen Kaplan, “Süper Lig’de hiçbir zaman gevşeme olmaması lazım. Çok çalışıp, disiplinli olup hep birlikte çıtayı en yükseğe doğru çıkarmak amacındayız” diye konuştu.

Kaplan, kampın inanılmaz güzel geçtiğini hatırlatarak, Teknik Direktör Samet Aybaba ve Kaleci Antrenörü Murat Türksoy’un kendisini çok güzel karşılayıp ilgilendiğini dile getirdi. 
Başarıya giden yolda en önemli faktörün aile ortamı olduğunu söyleyen Kaplan, Belhanda’nın kendilerini çok sıcak karşıladığını belirtirken, şöyle devam etti: “Biz de onu sıcak karşıladık. Taraftar ve takım bütün olduğu için şampiyonluk geldi. Daha büyük başarıların geleceğine inanıyorum. Adana Demirspor, en çok oynamak istediğim takımlardan biriydi. Süper Lig’e çıkmasın istiyordum. Kısmet diyelim. Yolum buraya çıktı. Bu takıma geldiğim için onur duyuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.