“Kan bağışı hayat kurtarır”

GÜNDEM 12.04.2021 - 16:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2139+ kez okundu.
 

“Kan bağışı hayat kurtarır”

  Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Kızılay’ın Şehitler Bulvarı üzerine kurduğu kan bağışı standını ziyaret etti. Kan bağışının önemine değinen Başkan Soner Çetin, “Kızılay’ın böyle çalışmalarına herkes destek olmalı, halkımız kan bağışı konusunda duyarlılık göstermeli. Kan bağışı hayat kurtarır” dedi. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Kızılay’ın Şehitler Bulvarı üzerine kurduğu kan bağışı standına destek ziyaretinde bulundu. Ziyaretinde kan bağışında bulunan vatandaşlarla sohbet eden ve Soner Çetin, duyarlı davranışlarından dolayı hepsine tek tek teşekkür etti. Başkan Soner Çetin, çalışmalarla ilgili Kızılay Genel Başkanvekili Ramazan Saygılı’dan bilgi aldı. Kan bağışının önemini vurgulayan Başkan Soner Çetin, “Halkımızın bu konuda duyarlı olması çok önemli. Çünkü kan bağışı hayat kurtarır. Kızılay’ın başarılı çalışmalarının her zaman yanındayız. Mümkün olan her türlü desteği sağlıyoruz. Burada muhtarlarımız da var. Türkiye Muhtarlar Federasyonuna bu kampanyaya verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Kızılay Genel Başkanvekili Ramazan Saygılı da Başkan Soner Çetin’in kan bağışçısı olduğunu belirterek, Kızılay’a her zaman destek olduğunu belirtti. Muhtarlara teşekkür eden Ramazan Saygılı vatandaşlara kan bağışında bulunmaları çağrısında bulundu. Kızılay’ın Şehitler Bulvarı üzerindeki kan bağışı kampanyasına İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Kızılay Çukurova Şube Başkanı Yıldıray Özbek, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mahmut Gülcü, Muhtarlar Konfederasyonu Başkanvekili Hatip Şeran ve çok sayıda mahalle muhtarı da katıldı.

 

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Kızılay’ın Şehitler Bulvarı üzerine kurduğu kan bağışı standını ziyaret etti. Kan bağışının önemine değinen Başkan Soner Çetin, “Kızılay’ın böyle çalışmalarına herkes destek olmalı, halkımız kan bağışı konusunda duyarlılık göstermeli. Kan bağışı hayat kurtarır” dedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Kızılay’ın Şehitler Bulvarı üzerine kurduğu kan bağışı standına destek ziyaretinde bulundu.

Ziyaretinde kan bağışında bulunan vatandaşlarla sohbet eden ve Soner Çetin, duyarlı davranışlarından dolayı hepsine tek tek teşekkür etti. Başkan Soner Çetin, çalışmalarla ilgili Kızılay Genel Başkanvekili Ramazan Saygılı’dan bilgi aldı. Kan bağışının önemini vurgulayan Başkan Soner Çetin, “Halkımızın bu konuda duyarlı olması çok önemli. Çünkü kan bağışı hayat kurtarır. Kızılay’ın başarılı çalışmalarının her zaman yanındayız. Mümkün olan her türlü desteği sağlıyoruz. Burada muhtarlarımız da var. Türkiye Muhtarlar Federasyonuna bu kampanyaya verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Kızılay Genel Başkanvekili Ramazan Saygılı da Başkan Soner Çetin’in kan bağışçısı olduğunu belirterek, Kızılay’a her zaman destek olduğunu belirtti. Muhtarlara teşekkür eden Ramazan Saygılı vatandaşlara kan bağışında bulunmaları çağrısında bulundu.

Kızılay’ın Şehitler Bulvarı üzerindeki kan bağışı kampanyasına İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Kızılay Çukurova Şube Başkanı Yıldıray Özbek, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mahmut Gülcü, Muhtarlar Konfederasyonu Başkanvekili Hatip Şeran ve çok sayıda mahalle muhtarı da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.