KANARYA'YA ŞİMŞEK ÇARPTI

SPOR 10.01.2022 - 22:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2152+ kez okundu.
 

KANARYA'YA ŞİMŞEK ÇARPTI

Adana Demirspor, 33 yıl sonra Kadıköy'den Adana'ya galibiyetle dönüyor. Futbolcular ve teknik heyet 3 puan almanın sevincini yaşadı.
Süper Lig'in 20. haftasında Adana Demirspor, deplasmanda oynadığı Fenerbahçe'yi 2-1'lik skorla yenmeyi başardı.    Ligin 2. yarısının ilk maçında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelen mavi lacivertliler, 29. dakikada Enner Valencia'nın penaltıdan attığı golle 1-0 yenik duruma düştü.  Adana Demirspor, bu golden 5 dakika sonra skora denge getirdi. 34. dakikada Yunus Akgün'ün pasında Gökhan İnler, harika vurdu; ilk yarı 1-1 sonuçlandı.   İkinci yarının hemen başlarında 46. dakikada Kaan Kanak'ın uzun pasında Belhanda yaptığı tek vuruşla takımını 2-1'lik skorla öne geçirdi.  Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmadan galip ayrılan mavi lacivertliler Adana'ya 33 yıl sonra İstanbul'dan 3 puanla dönmeyi başardı.  Adana Demirspor, 26 yıllık hasretin ardından çıktığı Süper Lig'in ilk karşılaşmasında Fenerbahçe'ye 1-0'lık skorla yenilmişti.  Adana Demirspor bu galibiyetle puanını 33'e çıkarıp puan cetvelinde 4. sıraya yerleşti.   
Adana Demirspor, 33 yıl sonra Kadıköy'den Adana'ya galibiyetle dönüyor. Futbolcular ve teknik heyet 3 puan almanın sevincini yaşadı.

Süper Lig'in 20. haftasında Adana Demirspor, deplasmanda oynadığı Fenerbahçe'yi 2-1'lik skorla yenmeyi başardı. 

 

Ligin 2. yarısının ilk maçında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelen mavi lacivertliler, 29. dakikada Enner Valencia'nın penaltıdan attığı golle 1-0 yenik duruma düştü. 


Adana Demirspor, bu golden 5 dakika sonra skora denge getirdi. 34. dakikada Yunus Akgün'ün pasında Gökhan İnler, harika vurdu; ilk yarı 1-1 sonuçlandı.

 


İkinci yarının hemen başlarında 46. dakikada Kaan Kanak'ın uzun pasında Belhanda yaptığı tek vuruşla takımını 2-1'lik skorla öne geçirdi. 


Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmadan galip ayrılan mavi lacivertliler Adana'ya 33 yıl sonra İstanbul'dan 3 puanla dönmeyi başardı. 
Adana Demirspor, 26 yıllık hasretin ardından çıktığı Süper Lig'in ilk karşılaşmasında Fenerbahçe'ye 1-0'lık skorla yenilmişti. 


Adana Demirspor bu galibiyetle puanını 33'e çıkarıp puan cetvelinde 4. sıraya yerleşti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.