Kaplan, beraberlik sarmalından kurtulma hesapları yapıyor!

SPOR 27.08.2021 - 12:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2170+ kez okundu.
 

Kaplan, beraberlik sarmalından kurtulma hesapları yapıyor!

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, deplasmanda oynayacağı Keçiören maçını kazanarak, "beraberlik" sarmalından çıkmak istiyor.
Turuncu beyazlılar, sezonun ilk maçında Bursaspor'la 1-1'lik skorla berabere kaldı. Geçen hafta kendi sahasında Gençlerbirliği ile golsüz berabere kalan Adanaspor, bu hafta deplasmanda karşı karşıya geleceği Keçiörengücü'nü yenerek, "galibiyet serisi" hesapları yapıyor.   Adanaspor, Keçiören maçı hazırlakları için sıkı çılıştı.    Teknik Direktör Fırat Gül'ün gözetiminde çalışmalarını sürdüren turuncu beyazlılar, teknik ve taktik antrenmanlarla moral depoladı. Gül, daha önceki açıklamalarında, Adanaspor’un uzun vade için nasıl oynadığıyla ilgilendiğini söylemişti. Gül, “Adanaspor bir kimlik kazanıyor.  Sistemi sıfırdan inşa etmek kolay değil. Oyun kurgusu anlamında kafamızdaki şablonu oturtmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.   Adanaspor, deplasmanda Keçiörengücü ile yarın (28 Ağustos Cumartesi) saat 19.15'te karşılaşacak. Keçiörengücü, ilk hafta evinde oynadığı karşılaşmada, Altınordu ile 1-1'lik skorla berabere kalmıştı. Keçiörengücü, geçen hafta ise deplasmanda Eyüpspor'a 2-1'lik skorla boyun eğmişti.
TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, deplasmanda oynayacağı Keçiören maçını kazanarak, "beraberlik" sarmalından çıkmak istiyor.

Turuncu beyazlılar, sezonun ilk maçında Bursaspor'la 1-1'lik skorla berabere kaldı. Geçen hafta kendi sahasında Gençlerbirliği ile golsüz berabere kalan Adanaspor, bu hafta deplasmanda karşı karşıya geleceği Keçiörengücü'nü yenerek, "galibiyet serisi" hesapları yapıyor.

 

Adanaspor, Keçiören maçı hazırlakları için sıkı çılıştı. 


 

Teknik Direktör Fırat Gül'ün gözetiminde çalışmalarını sürdüren turuncu beyazlılar, teknik ve taktik antrenmanlarla moral depoladı. Gül, daha önceki açıklamalarında, Adanaspor’un uzun vade için nasıl oynadığıyla ilgilendiğini söylemişti. Gül, “Adanaspor bir kimlik kazanıyor.  Sistemi sıfırdan inşa etmek kolay değil. Oyun kurgusu anlamında kafamızdaki şablonu oturtmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

 

Adanaspor, deplasmanda Keçiörengücü ile yarın (28 Ağustos Cumartesi) saat 19.15'te karşılaşacak. Keçiörengücü, ilk hafta evinde oynadığı karşılaşmada, Altınordu ile 1-1'lik skorla berabere kalmıştı. Keçiörengücü, geçen hafta ise deplasmanda Eyüpspor'a 2-1'lik skorla boyun eğmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.