Kaplan’ın karantinası sürüyor, maç tarihleri belirlendi!

SPOR 03.12.2020 - 15:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1055+ kez okundu.
 

Kaplan’ın karantinası sürüyor, maç tarihleri belirlendi!

  Adanaspor’da koronavirüs testleri pozitif çıkan 29’u futbolcu 40 kişinin tedavileri halen sürüyor. Karantinada olan futbolcular ile kulüp çalışanlarının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.  Adanaspor- Beypiliç Boluspor maçı virüs vakalarının artması dolayısıyla ertelenmişti. Turuncu-beyazlıların 12'nci haftada oynayacakları Ankaraspor ile 13'üncü haftada oynayacakları Akhisarspor karşılaşmaları da ertelendi. Adanaspor’da ilk Covid-19’a 18 Kasım’da 3 futbolcuda rastlandı. Oyuncular “14 gün” süren zorunlu karantina sürecinin ardından antrenmanlara başladı. Covid, 22 Kasım’da yapılan testte de 5’i futbolcu ile 1 kulüp çalışanında görülmüştü. Bu arada, Adanaspor’un ertelenen maç programları da belirlendi. Turuncu beyazlılar, 9’ncu haftada  oynanması gereken Menemenspor karşılaşmasını 23 Aralık Çarşamba günü saat 19.00’da oynayacak.  Adanaspor- Beypiliç Boluspor karşılaşması da 30 Aralık Çarşamba günü saat 16.00’da yapılacak. Turuncu beyazlıların 12. haftada oynayacakları Ankaraspor ve 13. haftada oynayacakları Altınordu maçlarının tarihleri ise belli olmadı. Adanaspor, 13 Aralık 2020’de ise Altay ile karşı karşıya gelecek. Adanaspor, deplasmanda Ümraniyespor ile 20 Aralık’ta Bandırma ile 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda 27 Aralık’ta, deplasmanda ise Samsunspor’la 3 Ocak 2021’de karşı karşıya gelecek.

 

Adanaspor’da koronavirüs testleri pozitif çıkan 29’u futbolcu 40 kişinin tedavileri halen sürüyor. Karantinada olan futbolcular ile kulüp çalışanlarının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 
Adanaspor- Beypiliç Boluspor maçı virüs vakalarının artması dolayısıyla ertelenmişti. Turuncu-beyazlıların 12'nci haftada oynayacakları Ankaraspor ile 13'üncü haftada oynayacakları Akhisarspor karşılaşmaları da ertelendi.
Adanaspor’da ilk Covid-19’a 18 Kasım’da 3 futbolcuda rastlandı. Oyuncular “14 gün” süren zorunlu karantina sürecinin ardından antrenmanlara başladı. Covid, 22 Kasım’da yapılan testte de 5’i futbolcu ile 1 kulüp çalışanında görülmüştü. Bu arada, Adanaspor’un ertelenen maç programları da belirlendi. Turuncu beyazlılar, 9’ncu haftada  oynanması gereken Menemenspor karşılaşmasını 23 Aralık Çarşamba günü saat 19.00’da oynayacak. 
Adanaspor- Beypiliç Boluspor karşılaşması da 30 Aralık Çarşamba günü saat 16.00’da yapılacak. Turuncu beyazlıların 12. haftada oynayacakları Ankaraspor ve 13. haftada oynayacakları Altınordu maçlarının tarihleri ise belli olmadı. Adanaspor, 13 Aralık 2020’de ise Altay ile karşı karşıya gelecek. Adanaspor, deplasmanda Ümraniyespor ile 20 Aralık’ta Bandırma ile 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda 27 Aralık’ta, deplasmanda ise Samsunspor’la 3 Ocak 2021’de karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.