KAPLAN, ÜMRANİYE İLE OYNAYACAK ŞİMŞEK, LİDER TUZLA'YI AĞIRLAYACAK

SPOR 19.12.2020 - 16:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1822+ kez okundu.
 

KAPLAN, ÜMRANİYE İLE OYNAYACAK ŞİMŞEK, LİDER TUZLA'YI AĞIRLAYACAK

  TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, bu hafta deplasmanda Ümraniyespor ile Adana Demirspor ise kendi sahasında Tuzlaspor ile karşılaşacak.  Ziraat Türkiye Kupası'na veda eden Toros kaplanı, 20 Aralık Pazar günü Saat 13.30'da 14 puanla ligin 13. sırasında bulunan Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek. Futbolcularının Covid-19'a yakalanması sebebiyle ligde 4 maç eksiği olan Adanaspor'un 10 maçı bulunuyor. Toros kaplanı, bu karşılaşmalarda 3 galibiyet, 3 beraberlik 4 mağlubiyet aldı. Turuncu beyazlılar, 14 gol atarken, kalesinde de 14 gol gördü, puanı ise 12. 22 puanla ligin 7'nci sırasındaki Adana Demirspor ise 21 Aralık Pazartesi günü saat 18.00'de 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda 13 maçta topladığı 27 puanla ligin lideri Tuzlaspor ile oynayacak.  HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR Mavi lacivertliler bugüne kadar oynadıkları karşılaşmalarda 6 galibiyet, 4 beraberlik 3 mağlubiyet aldı. Şimşek, rakip kaleleri 22 kez havalandırırken, kalesinde 12 gol gördü. Adana Demirspor, Tuzlaspor hazırlıklarını ise sürdürüyor. Bu arada, oyuncular Kerim Avcı ve Tayyip Talha Sanuç, doğum günlerini teknik heyet, takım arkadaşları ve kulüp personeliyle kutladı.

 


TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, bu hafta deplasmanda Ümraniyespor ile Adana Demirspor ise kendi sahasında Tuzlaspor ile karşılaşacak. 

Ziraat Türkiye Kupası'na veda eden Toros kaplanı, 20 Aralık Pazar günü Saat 13.30'da 14 puanla ligin 13. sırasında bulunan Ümraniyespor ile karşı karşıya gelecek. Futbolcularının Covid-19'a yakalanması sebebiyle ligde 4 maç eksiği olan Adanaspor'un 10 maçı bulunuyor. Toros kaplanı, bu karşılaşmalarda 3 galibiyet, 3 beraberlik 4 mağlubiyet aldı. Turuncu beyazlılar, 14 gol atarken, kalesinde de 14 gol gördü, puanı ise 12.

22 puanla ligin 7'nci sırasındaki Adana Demirspor ise 21 Aralık Pazartesi günü saat 18.00'de 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda 13 maçta topladığı 27 puanla ligin lideri Tuzlaspor ile oynayacak. 

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Mavi lacivertliler bugüne kadar oynadıkları karşılaşmalarda 6 galibiyet, 4 beraberlik 3 mağlubiyet aldı. Şimşek, rakip kaleleri 22 kez havalandırırken, kalesinde 12 gol gördü. Adana Demirspor, Tuzlaspor hazırlıklarını ise sürdürüyor. Bu arada, oyuncular Kerim Avcı ve Tayyip Talha Sanuç, doğum günlerini teknik heyet, takım arkadaşları ve kulüp personeliyle kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.