Kaplan, Ümraniye'nin yenilmezlik defterini kapatmak istiyor!

GÜNDEM 17.09.2021 - 18:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1850+ kez okundu.
 

Kaplan, Ümraniye'nin yenilmezlik defterini kapatmak istiyor!

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, Denizli yenilgisini unutarak yeniden toparlanmak istiyor. Yarın saat 19.00'da Yeni Adana Şehir Stadı'nda Ümraniyespor'la karşı karşıya gelecek turuncu beyazlılar, sahadan galip ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Adanaspor, karşılaşma için sıkı bir hazırlık yaptı. Ligde 5 maçta 2 mağlubiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Adanaspor'un 5 puanı bulunuyor. Ümraniyespor ise 5 maçta, 5 galibiyet alarak 15 puanla ligin zirvesinde bulunuyor.

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, Denizli yenilgisini unutarak yeniden toparlanmak istiyor.

Yarın saat 19.00'da Yeni Adana Şehir Stadı'nda Ümraniyespor'la karşı karşıya gelecek turuncu beyazlılar, sahadan galip ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Adanaspor, karşılaşma için sıkı bir hazırlık yaptı.

Ligde 5 maçta 2 mağlubiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Adanaspor'un 5 puanı bulunuyor.

Ümraniyespor ise 5 maçta, 5 galibiyet alarak 15 puanla ligin zirvesinde bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.