Karaisalı Belediyesi’nden sokak hayvanlarına mama desteği

GÜNDEM 03.06.2020 - 10:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1947+ kez okundu.
 

Karaisalı Belediyesi’nden sokak hayvanlarına mama desteği

ADANA – Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’da ilçe belediyesi tarafından sokak hayvanlarına periyodik olarak mama desteği sağlanıyor. Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına ilçe belediyesi mama desteği sağlıyor. Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler belirli aralıklarla ilçede bulunan sokakları tek tek dolaşarak sahipsiz hayvanlara mama bıraktı. Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, sokak hayvanlarına periyodik olarak mama dağıtımı yaptıklarını belirterek, "Can dostlarımızı hiçbir zaman unutmuyor, onların beslenmeleriyle sürekli olarak ilgileniyoruz. Belirli aralıklarla ilçemizin çeşitli yerlerine yaptırmış olduğumuz besleme noktalarına mama bırakıyoruz. Vatandaşlarımızın da bu zor günlerde sokaktaki dostlarımızı unutmamalarını istiyoruz" dedi.

ADANA – Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’da ilçe belediyesi tarafından sokak hayvanlarına periyodik olarak mama desteği sağlanıyor.

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına ilçe belediyesi mama desteği sağlıyor.

Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler belirli aralıklarla ilçede bulunan sokakları tek tek dolaşarak sahipsiz hayvanlara mama bıraktı.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, sokak hayvanlarına periyodik olarak mama dağıtımı yaptıklarını belirterek, "Can dostlarımızı hiçbir zaman unutmuyor, onların beslenmeleriyle sürekli olarak ilgileniyoruz. Belirli aralıklarla ilçemizin çeşitli yerlerine yaptırmış olduğumuz besleme noktalarına mama bırakıyoruz. Vatandaşlarımızın da bu zor günlerde sokaktaki dostlarımızı unutmamalarını istiyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.