Karayalçın, Adana’da gençlerle buluşuyor

SİYASET 11.05.2022 - 18:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1887+ kez okundu.
 

Karayalçın, Adana’da gençlerle buluşuyor

Eski Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Murat Karayalçın, 3 gün Adanalılarla buluşacak. 13 Mayıs Cuma günü Adana’ya gelecek Karayalçın, 14 Mayıs Cumartesi günü saat 10.30'da da Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesisleri'nde gençlerle “Sosyal Demokrasi Söyleşisi” gerçekleştirecek.     Karayalçın, 12 Mayıs'taki Mersin programının ardından 13 Mayıs'ta Adana'ya gelecek. CHP İl Başkanlığı, Büyükşehir ve Seyhan belediyelerini ziyaret edecek Karayalçın, Seyhan'da "İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi Işığında Yerelden Genele İktidar Hedefi" konulu konferansta konuşacak. 14 Mayıs'ta gençlik buluşması ve Ceyhan'da Hüseyin Cerit'i anma etkinliğine katılacak. Çukurova Bölgesi'ndeki programının tamamladıktan sonra da Adana'dan ayrılacak.

Eski Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Murat Karayalçın, 3 gün Adanalılarla buluşacak. 13 Mayıs Cuma günü Adana’ya gelecek Karayalçın, 14 Mayıs Cumartesi günü saat 10.30'da da Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesisleri'nde gençlerle “Sosyal Demokrasi Söyleşisi” gerçekleştirecek.  

 

Karayalçın, 12 Mayıs'taki Mersin programının ardından 13 Mayıs'ta Adana'ya gelecek. CHP İl Başkanlığı, Büyükşehir ve Seyhan belediyelerini ziyaret edecek Karayalçın, Seyhan'da "İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi Işığında Yerelden Genele İktidar Hedefi" konulu konferansta konuşacak. 14 Mayıs'ta gençlik buluşması ve Ceyhan'da Hüseyin Cerit'i anma etkinliğine katılacak. Çukurova Bölgesi'ndeki programının tamamladıktan sonra da Adana'dan ayrılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.