Kesik köyünde ‘sıcak’ bir sevinç!

GÜNDEM 27.11.2022 - 19:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1497+ kez okundu.
 

Kesik köyünde ‘sıcak’ bir sevinç!

Gülücük İçin +1 Gönüllü Topluluğu, bu kez Adana’nın Karataş ilçesi Kesik köyündeki öğrencileri sevindirdi. Günden günü soğuyan havalara rağmen Gülücük İçin +1 Gönüllü Topluluğu’nun çalışmaları hem öğrencileri ısıttı, hem duyanların içini. Gönüllü Mecit, soğuk geçecek günler için çocuklara mont, ayakkabı, atkı, bere, eldiven ve çorap hediye ettiklerini söyledi. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü fırsat bilen Gülücük İçin +1 Gönüllü Topluluğu üyeleri “Sıcacık Çocuklar Sıcacık Gülücükler” Projesi için Kesik köyündeki çocukların yüzünü güldürdü. Gönüllü Demet, mutlu olan çocukların eğitimde de başarılı olacaklarına inandıklarını belirterek, “Onların geleceğe umutla bakmalarına katkıda bulunmak bizleri çok mutlu ediyor” dedi.  Gülücük İçin +1 Gönüllü Topluluğu Ekip Lideri Harun Kaplan ise, her geçen gün dayanışmayı büyüterek, daha fazla öğrenciye ulaşmayı amaçladıklarını söyledi. Kaplan, güvenen ve katkı sunan herkese teşekkür ederken, “Her çocuğun yüzü gülsün, tebessümümüz çoğalsın” dedi.  

Gülücük İçin +1 Gönüllü Topluluğu, bu kez Adana’nın Karataş ilçesi Kesik köyündeki öğrencileri sevindirdi.

Günden günü soğuyan havalara rağmen Gülücük İçin +1 Gönüllü Topluluğu’nun çalışmaları hem öğrencileri ısıttı, hem duyanların içini. Gönüllü Mecit, soğuk geçecek günler için çocuklara mont, ayakkabı, atkı, bere, eldiven ve çorap hediye ettiklerini söyledi. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü fırsat bilen Gülücük İçin +1 Gönüllü Topluluğu üyeleri “Sıcacık Çocuklar Sıcacık Gülücükler” Projesi için Kesik köyündeki çocukların yüzünü güldürdü. Gönüllü Demet, mutlu olan çocukların eğitimde de başarılı olacaklarına inandıklarını belirterek, “Onların geleceğe umutla bakmalarına katkıda bulunmak bizleri çok mutlu ediyor” dedi.  Gülücük İçin +1 Gönüllü Topluluğu Ekip Lideri Harun Kaplan ise, her geçen gün dayanışmayı büyüterek, daha fazla öğrenciye ulaşmayı amaçladıklarını söyledi. Kaplan, güvenen ve katkı sunan herkese teşekkür ederken, “Her çocuğun yüzü gülsün, tebessümümüz çoğalsın” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.