Kızıldağ Yaylası’nda Futbol Şöleni Başladı

SPOR 12.07.2021 - 15:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1476+ kez okundu.
 

Kızıldağ Yaylası’nda Futbol Şöleni Başladı

ADANA – Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’ya bağlı Kızıldağ Yaylası’nda bu yıl 9.’su düzenlenen köyler arası futbol turnuvası başladı. Karaisalı’ya bağlı 1650 rakımlı Kızıldağ Yaylası’nda bu yıl 9.’su düzenlenen futbol turnuvasının başlama vuruşunu Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan yaptı. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dileyen Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “İlçemizin böylesine güzel bir yaylasında bu turnuvayı düzenlemekteki amacımız hem insanlarımızın hoş vakit geçirmesini sağlamak, hem de genç kardeşlerimizi spora teşvik etmektir. Ayrıca bu tarz faaliyetler birlik ve beraberliğimiz açısından çok önemlidir. Müsabakaların dostluk, barış ve kardeşlik arasında geçmesini temenni ediyor, tüm takımlarımıza ve sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum” dedi. Adana Büyükşehir Belediyesi, Karaisalı Belediyesi, Karaisalılar Derneği ve Gençlik ve Spor Karaisalı İlçe Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği turnuvanın açılış maçında Çatalanspor ile Çecelispor karşı karşıya geldi. Çok sayıda taraftarın izlediği karşılaşmayı Çatalanspor 3-0 kazandı. Günün ikinci maçında ise Topalakspor Ayakkıf İmamlarspor’u 9-0’lık skorla geçti. Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvası’nda maçlar 22 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak final müsabakası ile sona erecek.

ADANA – Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’ya bağlı Kızıldağ Yaylası’nda bu yıl 9.’su düzenlenen köyler arası futbol turnuvası başladı.

Karaisalı’ya bağlı 1650 rakımlı Kızıldağ Yaylası’nda bu yıl 9.’su düzenlenen futbol turnuvasının başlama vuruşunu Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan yaptı.

Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dileyen Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, “İlçemizin böylesine güzel bir yaylasında bu turnuvayı düzenlemekteki amacımız hem insanlarımızın hoş vakit geçirmesini sağlamak, hem de genç kardeşlerimizi spora teşvik etmektir. Ayrıca bu tarz faaliyetler birlik ve beraberliğimiz açısından çok önemlidir. Müsabakaların dostluk, barış ve kardeşlik arasında geçmesini temenni ediyor, tüm takımlarımıza ve sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum” dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi, Karaisalı Belediyesi, Karaisalılar Derneği ve Gençlik ve Spor Karaisalı İlçe Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği turnuvanın açılış maçında Çatalanspor ile Çecelispor karşı karşıya geldi. Çok sayıda taraftarın izlediği karşılaşmayı Çatalanspor 3-0 kazandı. Günün ikinci maçında ise Topalakspor Ayakkıf İmamlarspor’u 9-0’lık skorla geçti.

Kızıldağ Yaylası Köylerarası Futbol Turnuvası’nda maçlar 22 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak final müsabakası ile sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.