“Kooperatifler, yerel lezzet ve sanatları dünyaya duyuruyor”

GÜNDEM 17.06.2021 - 14:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1451+ kez okundu.
 

“Kooperatifler, yerel lezzet ve sanatları dünyaya duyuruyor”

Adana Valisi Süleyman Elban, kooperatiflerin hem yerel lezzetlerin, sanatların yaşatılıp dünyaya duyurulmasında hem de bunların yerelde de gelişip duyurulmasında çok büyük katkısı olduğunu söyledi.   Ticaret Bakanlığı’nın destekleriyle Adana Valiliği’nce koordine edilen Bölgesel Kooperatifler Zirvesi bugün sona erecek. Vali Süleyman Elban, zirveyi eşi İrem Beyza Elban, Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Adana milletvekili Müzeyyen Şevkin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Serkan Tokgöz, Vali yardımcıları, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları ile kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileriyle gezdi.   TÜYAP Adana Fuar Merkezi’nde, 13 ilin katılımıyla gerçekleştirilen ve 100’ün üzerinde kooperatifin katıldığı zirveyle kooperatifçiliğin güç kazanması amaçlanıyor. Vali Elban, burada yaptığı açıklamada, son dönemde özellikle Adana'da kooperatifçiliğin Ticaret Bakanlığı’nın destekleriyle büyük gelişmeler katettiğini söyledi. Elban, fuarın Adana’da açılmasının önemine değinen Vali Elban, kooperatifçiliğe destek sağlayan herkese teşekkür etti.

Adana Valisi Süleyman Elban, kooperatiflerin hem yerel lezzetlerin, sanatların yaşatılıp dünyaya duyurulmasında hem de bunların yerelde de gelişip duyurulmasında çok büyük katkısı olduğunu söyledi.

 

Ticaret Bakanlığı’nın destekleriyle Adana Valiliği’nce koordine edilen Bölgesel Kooperatifler Zirvesi bugün sona erecek. Vali Süleyman Elban, zirveyi eşi İrem Beyza Elban, Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak, Adana milletvekili Müzeyyen Şevkin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Serkan Tokgöz, Vali yardımcıları, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları ile kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileriyle gezdi.

 

TÜYAP Adana Fuar Merkezi’nde, 13 ilin katılımıyla gerçekleştirilen ve 100’ün üzerinde kooperatifin katıldığı zirveyle kooperatifçiliğin güç kazanması amaçlanıyor. Vali Elban, burada yaptığı açıklamada, son dönemde özellikle Adana'da kooperatifçiliğin Ticaret Bakanlığı’nın destekleriyle büyük gelişmeler katettiğini söyledi. Elban, fuarın Adana’da açılmasının önemine değinen Vali Elban, kooperatifçiliğe destek sağlayan herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.