“Kozan İçin Tasarla”nın Şampiyonu Çukurova Üniversiteli Eyüp Göz oldu

EĞİTİM 25.06.2021 - 15:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2288+ kez okundu.
 

“Kozan İçin Tasarla”nın Şampiyonu Çukurova Üniversiteli Eyüp Göz oldu

  Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencisi Eyüp Göz, “Kozan İçin Tasarla” Tshirt Tasarım Yarışması’nda birinci oldu.   Kozan Halk Eğitim Merkezi ve Kozan Kent Konseyi İşbirliği ile ‘Kozan İçin Tasarla” Tshirt Tasarım Yarışması düzenlendi. Türkiye genelinden 90 kişinin tasarımlarıyla kıyasıya mücadele ettiği yarışmada Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü üçüncü sınıf öğrencisi Eyüp Göz, baskı desen tasarımı ile birincilik ödülünün sahibi oldu.   ‘Kozan İçin Tasarla” Tshirt Tasarım Yarışması’nın ödül töreni, Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ve ilçe protokolünün katılımı ile Adana’nın Kozan İlçesi’nde gerçekleştirildi. Çukurova Üniversiteli Eyüp Göz’e ödülü Kaymakamı Gürçam tarafından takdim edildi.  

 

Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencisi Eyüp Göz, “Kozan İçin Tasarla” Tshirt Tasarım Yarışması’nda birinci oldu.

 

Kozan Halk Eğitim Merkezi ve Kozan Kent Konseyi İşbirliği ile ‘Kozan İçin Tasarla” Tshirt Tasarım Yarışması düzenlendi. Türkiye genelinden 90 kişinin tasarımlarıyla kıyasıya mücadele ettiği yarışmada Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü üçüncü sınıf öğrencisi Eyüp Göz, baskı desen tasarımı ile birincilik ödülünün sahibi oldu.

 

‘Kozan İçin Tasarla” Tshirt Tasarım Yarışması’nın ödül töreni, Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ve ilçe protokolünün katılımı ile Adana’nın Kozan İlçesi’nde gerçekleştirildi. Çukurova Üniversiteli Eyüp Göz’e ödülü Kaymakamı Gürçam tarafından takdim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.