KUYRUK DÖNEMİ!

GÜNDEM 22.11.2021 - 22:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2440+ kez okundu.
 

KUYRUK DÖNEMİ!

UCUZ ÜRÜN ALMAK İÇİN…   Her geçen gün artan fiyatlar vatandaşları, ucuz ürünlere yönlendiriyor. Piyasanın altında satılan ürün almak isteyenler, kimi zaman ekmek büfesi, kimi zaman Et ve Süt Kurumu önü, kimi zaman ise zincir marketlerde uzun kuyruklar oluşturuyor.    KUYRUK SORUNU MECLİS GÜNDEMİNDE  CHP Adana milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Üyesi Orhan Sümer, ekonomik göstergelerin iyiye gitmeyişinden kaynaklı oluşan uzun kuyrukları Meclis gündemine taşıdı.  Sümer, “Vatandaşın elinde avcunda kalmadı. Yoksulluk Türkiye’nin kaderi değil.” dedi.   KUYRUKLARLA HATIRLANACAKLAR  Sümer, yanlış ekonomi politikaları ve pandeminin halen etkisini devam ettirdiğini söyledi. Sümer, “Vatandaşlar gelen zamlardan bir nebze daha az etkilenmek için benzin istasyonlarında kuyruk oluşturuyorlar. AKP iktidarları yoksulluk kuyruklarıyla hatırlanacak bir miras bıraktı” diye konuştu.

UCUZ ÜRÜN ALMAK İÇİN…

 

Her geçen gün artan fiyatlar vatandaşları, ucuz ürünlere yönlendiriyor. Piyasanın altında satılan ürün almak isteyenler, kimi zaman ekmek büfesi, kimi zaman Et ve Süt Kurumu önü, kimi zaman ise zincir marketlerde uzun kuyruklar oluşturuyor. 

 

KUYRUK SORUNU MECLİS GÜNDEMİNDE 


CHP Adana milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Üyesi Orhan Sümer, ekonomik göstergelerin iyiye gitmeyişinden kaynaklı oluşan uzun kuyrukları Meclis gündemine taşıdı.  Sümer, “Vatandaşın elinde avcunda kalmadı. Yoksulluk Türkiye’nin kaderi değil.” dedi.

 

KUYRUKLARLA HATIRLANACAKLAR 


Sümer, yanlış ekonomi politikaları ve pandeminin halen etkisini devam ettirdiğini söyledi. Sümer, “Vatandaşlar gelen zamlardan bir nebze daha az etkilenmek için benzin istasyonlarında kuyruk oluşturuyorlar. AKP iktidarları yoksulluk kuyruklarıyla hatırlanacak bir miras bıraktı” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.