LÖSEV’den Ceyhan MYO Öğrencilerine Seminer

GÜNDEM 21.06.2022 - 11:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1665+ kez okundu.
 

LÖSEV’den Ceyhan MYO Öğrencilerine Seminer

  LÖSEV Adana Ofis Fayda Proje Sorumlusu Nadide Büşra Kaynak tarafından ‘Fayda Projesi’ kapsamında Çukurova Üniversitesi öğrencilerine farkındalık semineri gerçekleştirildi. ÇÜ Ceyhan Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleşen seminerde öğrenciler hem kansere karşı bilinçlendi hem de gönüllü olarak neler yapabileceklerini öğrendi. LÖSEV’in kurulduğu günden bu yana lösemi ve kanser tanısı alan çocuk ve yetişkinlere maddi manevi destek ilettiğini hatırlatan Kaynak, aynı zamanda bu tür seminereler düzenleyerek ve toplumu bilinçlendirecek kampanyalar kanserin önlenebilir bir hastalık olduğuna dikkat çektiklerini ifade etti. FAYDA projesinin de bunlardan biri olduğunu bildiren LÖSEV Adana Ofis Fayda Proje Sorumlusu Nadide Büşra Kaynak, tüm Türkiye genelinde Üniversite öğrencilerine ulaşarak lösemi ve kanser hakkında bilinçlendirme seminerleri ile gönüllü olmanın da önemine vurgu yaptıklarını söyledi.  

 

LÖSEV Adana Ofis Fayda Proje Sorumlusu Nadide Büşra Kaynak tarafından ‘Fayda Projesi’ kapsamında Çukurova Üniversitesi öğrencilerine farkındalık semineri gerçekleştirildi.

ÇÜ Ceyhan Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleşen seminerde öğrenciler hem kansere karşı bilinçlendi hem de gönüllü olarak neler yapabileceklerini öğrendi.

LÖSEV’in kurulduğu günden bu yana lösemi ve kanser tanısı alan çocuk ve yetişkinlere maddi manevi destek ilettiğini hatırlatan Kaynak, aynı zamanda bu tür seminereler düzenleyerek ve toplumu bilinçlendirecek kampanyalar kanserin önlenebilir bir hastalık olduğuna dikkat çektiklerini ifade etti.

FAYDA projesinin de bunlardan biri olduğunu bildiren LÖSEV Adana Ofis Fayda Proje Sorumlusu Nadide Büşra Kaynak, tüm Türkiye genelinde Üniversite öğrencilerine ulaşarak lösemi ve kanser hakkında bilinçlendirme seminerleri ile gönüllü olmanın da önemine vurgu yaptıklarını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.