"Maçtan önce ortalığı germenin alemi yok"

GÜNDEM 20.09.2022 - 17:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2426+ kez okundu.
 

"Maçtan önce ortalığı germenin alemi yok"

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Galatasaray maçı öncesi iddialara sert tepki gösterdi:
Süper Lig'de; Adana Demirspor ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşma öncesi ortaya atılan iddialara Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak tepki gösterdi.  Sancak, "Maçtan önce ortalığı germenin alemi yok, maç oynanır biter ondan sonra..." ifadelerini kullandı.  Sancak, Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında Ahmet Çakar ile karşı karşıya geldi. Canlı yayına bağlanan Sancak, Belhanda üzerinden yapılan eleştirilere cevap verirken; "Sana yakıştıramadım Ahmet Çakar, yaşına saygım var sana yakıştıramadım." dedi. Bu arada, Başkan Sancak Adana Demirspor Youtube Kanalı'nın konuğu oldu. Sancak, geride bırakılan transfer sürecinden, sezon beklentilerine kadar, merak edilen soruları cevapladı.      BALOTELLİ SANCAK'A "SANA AŞIĞIM" YAZMIŞ!   Sancak, buradaki konuşmasında; şöyle dedi: "Bazı futbolcuların biraz zamana ihtiyacı var. Galatasaray maçına dört dörtlük hazır olmaya çalışacağız. Balotelli'nin ayrılığı hayırlı oldu. Balotelli'nin hakkını yememek lazım Adana Demirspor'un iyi PR'ını yaptı. Çok özel bir oyuncuydu. Mesaj attım emekleri için teşekkür ettim. Sana aşığım yazmış. Benim istediğim şekilde akıllı bir şekilde gelirse oynar. Onayım olmadan kimse kimseyi kadro dışında bırakamaz. Fenerbahçe maçında, Hatay maçında hakem hataları yaşadık. Duacıyız inşallah iyi yönetirler." Bu arada, Süper Lig'in 8. haftasında Yeni Adana Şehir Stadı'nda Adana Demirspor'un konuğu olacak Galatasaray maçının biletlerinin satışı sürüyor.  Maç biletleri, 80 ile 350 lira arasında satılacak. Maç ise 1 Ekim Cumartesi 20.00'de oynanacak.
Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Galatasaray maçı öncesi iddialara sert tepki gösterdi:

Süper Lig'de; Adana Demirspor ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşma öncesi ortaya atılan iddialara Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak tepki gösterdi. 
Sancak, "Maçtan önce ortalığı germenin alemi yok, maç oynanır biter ondan sonra..." ifadelerini kullandı. 


Sancak, Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında Ahmet Çakar ile karşı karşıya geldi. Canlı yayına bağlanan Sancak, Belhanda üzerinden yapılan eleştirilere cevap verirken; "Sana yakıştıramadım Ahmet Çakar, yaşına saygım var sana yakıştıramadım." dedi.
Bu arada, Başkan Sancak Adana Demirspor Youtube Kanalı'nın konuğu oldu. Sancak, geride bırakılan transfer sürecinden, sezon beklentilerine kadar, merak edilen soruları cevapladı. 

 

 

BALOTELLİ SANCAK'A "SANA AŞIĞIM" YAZMIŞ!

 

Sancak, buradaki konuşmasında; şöyle dedi: "Bazı futbolcuların biraz zamana ihtiyacı var. Galatasaray maçına dört dörtlük hazır olmaya çalışacağız. Balotelli'nin ayrılığı hayırlı oldu. Balotelli'nin hakkını yememek lazım Adana Demirspor'un iyi PR'ını yaptı. Çok özel bir oyuncuydu. Mesaj attım emekleri için teşekkür ettim. Sana aşığım yazmış. Benim istediğim şekilde akıllı bir şekilde gelirse oynar. Onayım olmadan kimse kimseyi kadro dışında bırakamaz. Fenerbahçe maçında, Hatay maçında hakem hataları yaşadık. Duacıyız inşallah iyi yönetirler."


Bu arada, Süper Lig'in 8. haftasında Yeni Adana Şehir Stadı'nda Adana Demirspor'un konuğu olacak Galatasaray maçının biletlerinin satışı sürüyor. 


Maç biletleri, 80 ile 350 lira arasında satılacak. Maç ise 1 Ekim Cumartesi 20.00'de oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.