Malgaf: Annelerimiz bizim her şeyimiz

GÜNDEM 07.05.2021 - 16:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2553+ kez okundu.
 

Malgaf: Annelerimiz bizim her şeyimiz

Türkiye Değişim Partisi Adana İl Başkanı Hakan Malgaf, Anneler Günü nedeniyle açıklama yaptı. Vermiş olduğu mesajda anneliğin önemine değinen Malgaf, “Annelerimiz bizim her şeyimizdir” dedi. Adana siyasetinin tecrübeli isimlerinden biri olan Hakan Malgaf, Anneler Günü sebebiyle bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada Malgaf, “anne” ve “kadın” kavramlarının Türkiye Değişim Partisi’nde önemli kavramlar olduğunun altını bir kez daha çizdi. Her şeyin değişimle başlayacağını ifade eden Malgaf, ancak annelerin huzurlu olduğu bir toplumun refaha kavuşabileceğini belirtti. Malgaf, açıklamasında annelerin emeğinin asla ödenemeyecek olduğunu vurguladı. Annelerin şefkat ve özverinin vücut bulmuş hali olduğunu belirten Malgaf, “Annelerimiz, her zaman başımızın tacıdır. Bizi biz yaptıkları ve sonsuz şefkat verdikleri için tüm annelerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi. Annelerin yılın her günü bu özeni hak ettiğini belirten Malgaf, “Anneler bizim her şeyimizdir” şeklinde konuştu. Malgaf açıklamasında, annelerin hayat boyunca mesleğe devam eden bir öğretmen olduğunu da belirtti. Başkan Malgaf, açıklamasında anneler ve kadınlara siyasi mesajlar da verdi. Daha mutlu anne ve daha mutlu kadın için siyaset yaptıklarını belirten Başkan Malgaf, her şeyin değişimle başlayacağını belirtti. Malgaf şunları ekledi: “Amacımız siyasi hayatın demokratikleşmesi yolunda kadınlarımızın siyasette daha aktif rol oynamasıdır”. Kadınların ve annelerin daha mutlu yaşaması için gereken her değişikliği yapacaklarını belirten Malgaf, “Hiç kimse merak etmesin. Anne gibi şefkatli ve özverili bir düzen kuracağız” dedi. Türkiye Değişim Partisi’nin ve şahsının her zaman annelerin yanında olduğunu belirten Malgaf ayrıca şunlara değindi: “Annelerimizin endişelerini görüyor ve anlıyoruz. Çocukları için endişeleniyorlar; yaşadıkları topraklar ve gelecek için endişeleniyorlar. Ama asla kendileri için endişelenmiyorlar. Bu nedenle annelerimizin htikleri ve bize htirdikleri o güce her zaman hayran olmuşumdur. Onlara adanan bugün vesilesiyle bizler ve bu coğrafya için vermiş oldukları özveriye minnettar olduğumu belirtmek isterim. Başta annem, eşim ve Adana’nın kıymetli anneleri olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutlarım.”



Türkiye Değişim Partisi Adana İl Başkanı Hakan Malgaf, Anneler Günü nedeniyle açıklama yaptı. Vermiş olduğu mesajda anneliğin önemine değinen Malgaf, “Annelerimiz bizim her şeyimizdir” dedi. Adana siyasetinin tecrübeli isimlerinden biri olan Hakan Malgaf, Anneler Günü sebebiyle bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada Malgaf, “anne” ve “kadın” kavramlarının Türkiye Değişim Partisi’nde önemli kavramlar olduğunun altını bir kez daha çizdi. Her şeyin değişimle başlayacağını ifade eden Malgaf, ancak annelerin huzurlu olduğu bir toplumun refaha kavuşabileceğini belirtti. Malgaf, açıklamasında annelerin emeğinin asla ödenemeyecek olduğunu vurguladı.

Annelerin şefkat ve özverinin vücut bulmuş hali olduğunu belirten Malgaf, “Annelerimiz, her zaman başımızın tacıdır. Bizi biz yaptıkları ve sonsuz şefkat verdikleri için tüm annelerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi. Annelerin yılın her günü bu özeni hak ettiğini belirten Malgaf, “Anneler bizim her şeyimizdir” şeklinde konuştu.

Malgaf açıklamasında, annelerin hayat boyunca mesleğe devam eden bir öğretmen olduğunu da belirtti.
Başkan Malgaf, açıklamasında anneler ve kadınlara siyasi mesajlar da verdi. Daha mutlu anne ve daha mutlu kadın için siyaset yaptıklarını belirten Başkan Malgaf, her şeyin değişimle başlayacağını belirtti.

Malgaf şunları ekledi: “Amacımız siyasi hayatın demokratikleşmesi yolunda kadınlarımızın siyasette daha aktif rol oynamasıdır”. Kadınların ve annelerin daha mutlu yaşaması için gereken her değişikliği yapacaklarını belirten Malgaf, “Hiç kimse merak etmesin. Anne gibi şefkatli ve özverili bir düzen kuracağız” dedi.
Türkiye Değişim Partisi’nin ve şahsının her zaman annelerin yanında olduğunu belirten Malgaf ayrıca şunlara değindi:
“Annelerimizin endişelerini görüyor ve anlıyoruz. Çocukları için endişeleniyorlar; yaşadıkları topraklar ve gelecek için endişeleniyorlar. Ama asla kendileri için endişelenmiyorlar. Bu nedenle annelerimizin htikleri ve bize htirdikleri o güce her zaman hayran olmuşumdur. Onlara adanan bugün vesilesiyle bizler ve bu coğrafya için vermiş oldukları özveriye minnettar olduğumu belirtmek isterim. Başta annem, eşim ve Adana’nın kıymetli anneleri olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutlarım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.