Malgaf: Basın bir kentin gözü kulağıdır

GÜNDEM 22.05.2021 - 14:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1812+ kez okundu.
 

Malgaf: Basın bir kentin gözü kulağıdır

Türkiye Değişim Partisi Adana İl Başkanı Hakan Malgaf,  tanıtım ve medya başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltıda Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Cafer Esendemir ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. TDP Adana İl Başkanı Hakan Malgaf , Başkan Cafer Esendemir ve yönetim kuruluna kahvaltıya katılmalarından dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki süreçte diğer gazeteler ve basın mensuplarıyla bir araya geleceklerini kaydetti. Başkan Malgaf şöyle konuştu: "Bu gün burada öncelikli olarak gazeteciler cemiyeti başkanı Sayın Esendemir ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldik. Bundan sonra diğer gazete sahipleri ve muhabirleri ile bir araya geleceğiz. Bütün gazeteci ve haberci arkadaşlarımızla bir araya gelerek Adana'nın öncelikli konularına ağırlık vereceğiz. Bilindiği gibi gazeteciler Türkiye'nin ağzı gözü kulağıdır."dedi. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Cafer Esendemir de, düzenlenen kahvaltıdan dolayı  Malgaf'a  teşekkür etti. Hep birlikte Adana'ya hizmet etmenin öncelikli olduğunu hatırlattı.



Türkiye Değişim Partisi Adana İl Başkanı Hakan Malgaf,  tanıtım ve medya başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltıda Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Cafer Esendemir ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
TDP Adana İl Başkanı Hakan Malgaf , Başkan Cafer Esendemir ve yönetim kuruluna kahvaltıya katılmalarından dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki süreçte diğer gazeteler ve basın mensuplarıyla bir araya geleceklerini kaydetti. Başkan Malgaf şöyle konuştu: "Bu gün burada öncelikli olarak gazeteciler cemiyeti başkanı Sayın Esendemir ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldik. Bundan sonra diğer gazete sahipleri ve muhabirleri ile bir araya geleceğiz. Bütün gazeteci ve haberci arkadaşlarımızla bir araya gelerek Adana'nın öncelikli konularına ağırlık vereceğiz. Bilindiği gibi gazeteciler Türkiye'nin ağzı gözü kulağıdır."dedi.
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Cafer Esendemir de, düzenlenen kahvaltıdan dolayı  Malgaf'a  teşekkür etti. Hep birlikte Adana'ya hizmet etmenin öncelikli olduğunu hatırlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.