Malgaf: Yarın seçim varmışçasına çalışıyoruz

GÜNDEM 04.10.2021 - 10:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2293+ kez okundu.
 

Malgaf: Yarın seçim varmışçasına çalışıyoruz

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Adana İl Başkanı Hakan Malgaf, geçen hafta yapılan Kurultayı değerlendirip, partisinin seçim için de hazırlıklarını tamamlamayı sürdürdüğünü söyledi.
Malgaf, yaptığı açıklamada, Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ün yeniden tüm oyları alarak genel başkanlığa seçildiğini anımsatarak, “Partimizi kurduğumuz ilk günden beri yarın seçim varmışçasına çalışıyoruz” dedi.   Türkiye Değişim Partisi’nin bu pazar sandık kurulsa bile seçime hazır olduğuna dikkat çeken Hakan Malgaf, şunları söyledi:   “AKP iktidarı ve MHP bu seçimde büyük bir yıkıma uğrayacaktır. Halk artık yapılanları biliyor ve korkmuyor. Çıktığımız yolda milletimizin, esnafımızın, öğrencimizin, çiftçimizin yanında olduğumuzu gösterdik, ispat ettik. Şimdi sıra seçimlerde bunun karşılığını almak istiyoruz. Her gittiğimiz kapıda büyük bir umutla karşılanıyoruz. Umutları karşılıksız bırakmayacağız, değişimi ülkemize getireceğiz. İktidar olduğumuz gün de herkes bu değişimi görecek."
Türkiye Değişim Partisi (TDP) Adana İl Başkanı Hakan Malgaf, geçen hafta yapılan Kurultayı değerlendirip, partisinin seçim için de hazırlıklarını tamamlamayı sürdürdüğünü söyledi.

Malgaf, yaptığı açıklamada, Genel Başkan Mustafa Sarıgül’ün yeniden tüm oyları alarak genel başkanlığa seçildiğini anımsatarak, “Partimizi kurduğumuz ilk günden beri yarın seçim varmışçasına çalışıyoruz” dedi.

 

Türkiye Değişim Partisi’nin bu pazar sandık kurulsa bile seçime hazır olduğuna dikkat çeken Hakan Malgaf, şunları söyledi:

 

“AKP iktidarı ve MHP bu seçimde büyük bir yıkıma uğrayacaktır. Halk artık yapılanları biliyor ve korkmuyor. Çıktığımız yolda milletimizin, esnafımızın, öğrencimizin, çiftçimizin yanında olduğumuzu gösterdik, ispat ettik. Şimdi sıra seçimlerde bunun karşılığını almak istiyoruz. Her gittiğimiz kapıda büyük bir umutla karşılanıyoruz. Umutları karşılıksız bırakmayacağız, değişimi ülkemize getireceğiz. İktidar olduğumuz gün de herkes bu değişimi görecek."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.