MAVİ LACİVERTLİLER, KONYA ÖNÜNDE!

SPOR 17.01.2022 - 17:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2381+ kez okundu.
 

MAVİ LACİVERTLİLER, KONYA ÖNÜNDE!

Adana Demirspor, ligin ilk yarısı 1-1’lik skorla berabere kaldığı Konyaspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor.
Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, bugün deplasmanda Konyaspor ile karşılaşıyor.    İstanbul Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başarmasının ardından, geçen hafta Yeni Adana Şehir Stadı'nda Kayserispor'la 1-1 berabere kalan  mavi lacivertliler, Konya maçı için sıkı bir hazırlık yaptı.  Ligin 5. sırasındaki Adana Demirspor'un 34 puanı var. Konyaspor ise lider Trabzonspor'un ardından 39 puanla 2. sırada yer alıyor.   Mavi lacivertlier, Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde hazırlıklarını tamamladı. Adana Demirspor, ligdeki 10. galibiyetini Konyaspor önünde almak istiyor.  Bu arada, Adana Demirspor'un yeni transferleri İsmail Çokçalış ve Alper Uludağ'da takımla birlikte çalıştı.  Adana Demirspor'un Konya'da bugün oynayacağı karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.
Adana Demirspor, ligin ilk yarısı 1-1’lik skorla berabere kaldığı Konyaspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor.

Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, bugün deplasmanda Konyaspor ile karşılaşıyor. 

 

İstanbul Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başarmasının ardından, geçen hafta Yeni Adana Şehir Stadı'nda Kayserispor'la 1-1 berabere kalan  mavi lacivertliler, Konya maçı için sıkı bir hazırlık yaptı. 
Ligin 5. sırasındaki Adana Demirspor'un 34 puanı var. Konyaspor ise lider Trabzonspor'un ardından 39 puanla 2. sırada yer alıyor.  


Mavi lacivertlier, Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde hazırlıklarını tamamladı. Adana Demirspor, ligdeki 10. galibiyetini Konyaspor önünde almak istiyor. 


Bu arada, Adana Demirspor'un yeni transferleri İsmail Çokçalış ve Alper Uludağ'da takımla birlikte çalıştı. 
Adana Demirspor'un Konya'da bugün oynayacağı karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.