Memleket Partisi Lideri “Güven” muhaliflerini susturdu!

GÜNDEM 19.10.2021 - 17:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1576+ kez okundu.
 

Memleket Partisi Lideri “Güven” muhaliflerini susturdu!

Adana’da Memleket Partisi’nde yaşanan il başkanlığı tartışmalarına Genel Başkan Muharrem İnce noktayı koydu.
Kurucu il başkanı olan işadamı Celal Güven’in il başkanlığına seçilmesinin ardından parti içi tartışmalar başladı. Bazı ilçe başkanları, Celal Güven’e karşı bayrak açıp, suçlamalarda bulundu.   Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Adana’daki tartışmayı, Genel Merkez’de çözdü. İnce, henüz yeni bir parti olduklarını belirterek, bunun için birlik ve beraberliğin önemli olduğunu söyledi.   İnce, Ankara’da topladığı Adana örgüt başkanlarına, “Bu meseleyi çözün. İmza toplayıp gelirseniz Adana’da yeniden seçim yaparız. Yoksa herkes işine baksın” dedi.   İnce ayrıca, 3 gün içinde yeterli imza toplanıp gelmemesi halinde, Adana İl Başkanı Celal Güven’e; muhaliflerden gelecek olası tepkilerin önünü alması için de tam yetki verecek.  
Adana’da Memleket Partisi’nde yaşanan il başkanlığı tartışmalarına Genel Başkan Muharrem İnce noktayı koydu.

Kurucu il başkanı olan işadamı Celal Güven’in il başkanlığına seçilmesinin ardından parti içi tartışmalar başladı. Bazı ilçe başkanları, Celal Güven’e karşı bayrak açıp, suçlamalarda bulundu.

 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Adana’daki tartışmayı, Genel Merkez’de çözdü. İnce, henüz yeni bir parti olduklarını belirterek, bunun için birlik ve beraberliğin önemli olduğunu söyledi.

 

İnce, Ankara’da topladığı Adana örgüt başkanlarına, “Bu meseleyi çözün. İmza toplayıp gelirseniz Adana’da yeniden seçim yaparız. Yoksa herkes işine baksın” dedi.

 

İnce ayrıca, 3 gün içinde yeterli imza toplanıp gelmemesi halinde, Adana İl Başkanı Celal Güven’e; muhaliflerden gelecek olası tepkilerin önünü alması için de tam yetki verecek.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.