Mersin Üniversitesi 14 öğretim elemanı alacak

GÜNDEM 26.07.2021 - 13:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1668+ kez okundu.
 

Mersin Üniversitesi 14 öğretim elemanı alacak

Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr'de yayınlanan ilana göre, Mersin Üniversitesi Rektörlüğü’nce üniversitenin çeşitli birimlerine 2547  sayılı  Yükseköğretim  Kanunu’nun  ve  “Öğretim  Üyesi  Dışındaki  Öğretim  Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik”in ilgili maddelerine göre Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alınacak. Araştırma Görevlisi kadrolarına alımlar 2547 S.K. 33. maddesinde belirtilen usule uygun olarak 50/d maddesi kapsamında yapılacak.   Detaylı bilgi için tıklayınız: https://www.ilan.gov.tr/ilan/825115/personel-alimi-akademik-kadro-ve-egitim-ilanlari/akademik-personel-alimlari/mersin-universitesi-14-ogretim-elemani-alacak

Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr'de yayınlanan ilana göre, Mersin Üniversitesi Rektörlüğü’nce üniversitenin çeşitli birimlerine 2547  sayılı  Yükseköğretim  Kanunu’nun  ve  “Öğretim  Üyesi  Dışındaki  Öğretim  Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik”in ilgili maddelerine göre Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alınacak. Araştırma Görevlisi kadrolarına alımlar 2547 S.K. 33. maddesinde belirtilen usule uygun olarak 50/d maddesi kapsamında yapılacak.

 

Detaylı bilgi için tıklayınız:

https://www.ilan.gov.tr/ilan/825115/personel-alimi-akademik-kadro-ve-egitim-ilanlari/akademik-personel-alimlari/mersin-universitesi-14-ogretim-elemani-alacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.