Beklenen Müjde Geldi: Şubat Ortasında Bahar Havası Yaşayacağız

18.02.2017 - 11:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1352+ kez okundu.
 

Beklenen Müjde Geldi: Şubat Ortasında Bahar Havası Yaşayacağız

Meteoroloji'den beklenen müjde geldi: Havalar ısınıyor, yağmur geçişleri görülse de gökyüzü aydınlanıyor, güneşli bir hava var.
Yeni haftada hava sıcaklığı gündüz 15, gece 9 dereceye kadar çıkacak. Meteorolojik verilere göre yağmur geçişleri görülse de hafta boyunca güneşli bir hava var. Türkiye genelinde ise hava açık, yalnızca Ege, İç Anadolu ve Akdeniz hafta başında yağmurlu. Antalya 20, İzmir 16, Adana, Mersin, Şanlıurfa ve Hatay 18 dereceyi görecek. ŞUBAT ORTASINDA BAHAR HAVASI İstanbul, gelecek hafta bahar havası yaşayacak. Hafta başında kısa süreli bir sağanak geçişleri var ancak hafta boyunca güneş yüzünü gösterecek. Hafta ortasında hava sıcaklığı 15 dereceyi bulacak. Gece sıcaklıklarının da 9 dereceye çıkması bekleniyor. GÖKYÜZÜ AYDINLANIYOR Yurt genelinde ise Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu'da hafta başında yağış görülecek. Ancak hafta ortasıyla birlikte gökyüzü aydınlanıyor.   BAŞKENT'TE HAVA SICAKLIĞI 12 DERECE Başkent Ankara'da hava sıcaklığı 12 dereceye yükselecek, İzmir'de ise termometreler 16 dereceye kadar çıkacak. İÇ VE DOĞU'DA BUZLANMA Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkenin kuzey, iç ve batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale ve İstanbul çevreleri ile Balıkesir ve İzmir'in batı ilçelerinin hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinde hissedilir derecede (5 ila 10 derece) artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle güneyli yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Ankara:Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 8 İstanbul:Az bulutlu yarın zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra hafif yağmurlu10 Bursa:Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu 14 İzmir:Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra batı ilçeleri hafif sağanak yağışlı 15 Adana:Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 16 Antalya:Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 15 Samsun:Parçalı ve az bulutlu 11 Trabzon:Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 10 Erzurum:Az bulutlu -4 Diyarbakır:Az bulutlu 7
Meteoroloji'den beklenen müjde geldi: Havalar ısınıyor, yağmur geçişleri görülse de gökyüzü aydınlanıyor, güneşli bir hava var.

Yeni haftada hava sıcaklığı gündüz 15, gece 9 dereceye kadar çıkacak. Meteorolojik verilere göre yağmur geçişleri görülse de hafta boyunca güneşli bir hava var. Türkiye genelinde ise hava açık, yalnızca Ege, İç Anadolu ve Akdeniz hafta başında yağmurlu. Antalya 20, İzmir 16, Adana, Mersin, Şanlıurfa ve Hatay 18 dereceyi görecek.

ŞUBAT ORTASINDA BAHAR HAVASI

İstanbul, gelecek hafta bahar havası yaşayacak. Hafta başında kısa süreli bir sağanak geçişleri var ancak hafta boyunca güneş yüzünü gösterecek.

Hafta ortasında hava sıcaklığı 15 dereceyi bulacak. Gece sıcaklıklarının da 9 dereceye çıkması bekleniyor.

GÖKYÜZÜ AYDINLANIYOR

Yurt genelinde ise Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu'da hafta başında yağış görülecek. Ancak hafta ortasıyla birlikte gökyüzü aydınlanıyor.

 

BAŞKENT'TE HAVA SICAKLIĞI 12 DERECE

Başkent Ankara'da hava sıcaklığı 12 dereceye yükselecek, İzmir'de ise termometreler 16 dereceye kadar çıkacak.

İÇ VE DOĞU'DA BUZLANMA

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkenin kuzey, iç ve batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu, EdirneKırklareliTekirdağÇanakkale ve İstanbul çevreleri ile Balıkesir ve İzmir'in batı ilçelerinin hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinde hissedilir derecede (5 ila 10 derece) artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın genellikle güneyli yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara:Az bulutlu, zamanla parçalı bulutlu 8

İstanbul:Az bulutlu yarın zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra hafif yağmurlu10

Bursa:Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu 14

İzmir:Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra batı ilçeleri hafif sağanak yağışlı 15

Adana:Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 16

Antalya:Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 15

Samsun:Parçalı ve az bulutlu 11

Trabzon:Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 10

Erzurum:Az bulutlu -4

Diyarbakır:Az bulutlu 7

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.