MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı…

GÜNDEM 24.11.2022 - 12:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1946+ kez okundu.
 

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı…

  “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi, ‘Milli birlik ve kardeşliğimizin taşıyıcı sütunları öğretmenlerimizdir.’ ifadeleriyle kıymetli öğretmenlerimize muhteşem bir konum atfetmişlerdir. Böylesine kıymet verdiğimiz, aziz milletimizin istiklal ve istikbalinde alın teri ve akıl teri döken öğretmenlerimizi çok seviyor, hepsine derin bir saygı duyuyoruz.” “Öğretmenlerimiz vazgeçilmez birer değer” “İstikbalimiz öğretmenlerimizin eseri olacaktır” “Öğretmenlerimizi çok seviyoruz” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e 24 Kasım 1928’de Millet Mektepleri Başöğretmenliği unvanının verilişinin 94. yıl dönümünü gururla idrak ettiklerini söyledi. “Vazgeçilmez birer değer” Başkan Avcı, Öğretmenler Günü münasebetiyle yayımladığı mesajda, toplumları geleceğe hazırlayan rolleriyle öğretmenlerin vazgeçilmez birer değer olduklarını belirterek “Ülkemizin, milletimizin bugüne erişmesinde öğretmenlerimizin katkıları asla inkâr edilemez; istikbalimizin inşası da yine fedakâr öğretmenlerimizin eseri olacaktır.” ifadesini kullandı. “Öğretmenlerimiz bu devinimin ana ögesi” Başkan Bünyamin Avcı şöyle devam etti: “Kuşkusuz insanlık âleminin gelişmesi; bilginin üretilmesi, geliştirilmesi, faydaya dönüştürülmesi ve paylaşılması süreçleriyle olabilmektedir; ülkelerin, toplumların ilerleyebilmesi de böyledir. Öğretmenlerimizi tüm bu devinimin merkezinde ve ana ögesi olarak görüyoruz.” “Hepsine derin bir saygı duyuyoruz” MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi, ‘Milli birlik ve kardeşliğimizin taşıyıcı sütunları öğretmenlerimizdir.’ ifadeleriyle kıymetli öğretmenlerimize muhteşem bir konum atfetmişlerdir. Böylesine kıymet verdiğimiz, aziz milletimizin istiklal ve istikbalinde alın teri ve akıl teri döken öğretmenlerimizi çok seviyor, hepsine derin bir saygı duyuyoruz.” dedi. “Tebrik ediyor, başarılar diliyorum” Bünyamin Avcı, mesajını şöyle tamamladı: “Bu duygu ve düşüncelerle; milletimize fedakârca hizmet eden bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü tebrik ediyor, başarılar diliyor, içten saygılarımı sunuyorum. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin Kurucusu Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, görevi başında şehit edilen ve ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum; ruhları şad olsun.”

 

“Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi, ‘Milli birlik ve kardeşliğimizin taşıyıcı sütunları öğretmenlerimizdir.’ ifadeleriyle kıymetli öğretmenlerimize muhteşem bir konum atfetmişlerdir. Böylesine kıymet verdiğimiz, aziz milletimizin istiklal ve istikbalinde alın teri ve akıl teri döken öğretmenlerimizi çok seviyor, hepsine derin bir saygı duyuyoruz.”

“Öğretmenlerimiz vazgeçilmez birer değer”

“İstikbalimiz öğretmenlerimizin eseri olacaktır”

“Öğretmenlerimizi çok seviyoruz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e 24 Kasım 1928’de Millet Mektepleri Başöğretmenliği unvanının verilişinin 94. yıl dönümünü gururla idrak ettiklerini söyledi.

“Vazgeçilmez birer değer”

Başkan Avcı, Öğretmenler Günü münasebetiyle yayımladığı mesajda, toplumları geleceğe hazırlayan rolleriyle öğretmenlerin vazgeçilmez birer değer olduklarını belirterek “Ülkemizin, milletimizin bugüne erişmesinde öğretmenlerimizin katkıları asla inkâr edilemez; istikbalimizin inşası da yine fedakâr öğretmenlerimizin eseri olacaktır.” ifadesini kullandı.

“Öğretmenlerimiz bu devinimin ana ögesi”

Başkan Bünyamin Avcı şöyle devam etti:

“Kuşkusuz insanlık âleminin gelişmesi; bilginin üretilmesi, geliştirilmesi, faydaya dönüştürülmesi ve paylaşılması süreçleriyle olabilmektedir; ülkelerin, toplumların ilerleyebilmesi de böyledir. Öğretmenlerimizi tüm bu devinimin merkezinde ve ana ögesi olarak görüyoruz.”

“Hepsine derin bir saygı duyuyoruz”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi, ‘Milli birlik ve kardeşliğimizin taşıyıcı sütunları öğretmenlerimizdir.’ ifadeleriyle kıymetli öğretmenlerimize muhteşem bir konum atfetmişlerdir. Böylesine kıymet verdiğimiz, aziz milletimizin istiklal ve istikbalinde alın teri ve akıl teri döken öğretmenlerimizi çok seviyor, hepsine derin bir saygı duyuyoruz.” dedi.

“Tebrik ediyor, başarılar diliyorum”

Bünyamin Avcı, mesajını şöyle tamamladı:

“Bu duygu ve düşüncelerle; milletimize fedakârca hizmet eden bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü tebrik ediyor, başarılar diliyor, içten saygılarımı sunuyorum. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin Kurucusu Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, görevi başında şehit edilen ve ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum; ruhları şad olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.