MHP İKİ ADAYINI DAHA AÇIKLADI

GÜNDEM 19.11.2018 - 18:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1648+ kez okundu.
 

MHP İKİ ADAYINI DAHA AÇIKLADI

Yerel seçimler yaklaşırken Uludağ ve Çay, yeniden partilerinin adayı oldu.
Adana’da AK Parti, İYİ Parti, HDP henüz ne büyükşehir ne ilçe belediyeleri için aday belirledi. CHP, yalnızca İmamoğlu ve Tufanbeyli’yi adaylarını açıkladı. MHP ise Büyükşehir, Feke, Kozan’ın ardından merkez Sarıçam ile Pozantı ilçesinde de adaylarını kamuoyuna deklere etti.  Milliyetçi Hareket Partisi’nden Pozantı Belediye Başkanı seçilen Mustafa Çay partisi tarafından yeniden aday gösterildi. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde partisinin yeniden adayı olan Çay, MHP Genel Merkezi’nin kendisine olan güvenini boşa çıkarmayacağını söyledi.  Bu arada, MHP Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ da partisince yeniden aday gösterildi. MHP Lideri Devlet Bahçeli, daha önce Adana’da Büyükşehir adayını mevcut başkan Hüseyin Sözlü olarak açıklamıştı.
Yerel seçimler yaklaşırken Uludağ ve Çay, yeniden partilerinin adayı oldu.

Adana’da AK Parti, İYİ Parti, HDP henüz ne büyükşehir ne ilçe belediyeleri için aday belirledi. CHP, yalnızca İmamoğlu ve Tufanbeyli’yi adaylarını açıkladı. MHP ise Büyükşehir, Feke, Kozan’ın ardından merkez Sarıçam ile Pozantı ilçesinde de adaylarını kamuoyuna deklere etti. 

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Pozantı Belediye Başkanı seçilen Mustafa Çay partisi tarafından yeniden aday gösterildi. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde partisinin yeniden adayı olan Çay, MHP Genel Merkezi’nin kendisine olan güvenini boşa çıkarmayacağını söyledi. 
Bu arada, MHP Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ da partisince yeniden aday gösterildi. MHP Lideri Devlet Bahçeli, daha önce Adana’da Büyükşehir adayını mevcut başkan Hüseyin Sözlü olarak açıklamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.