“MİLLET İTTİFAKI EL ELE ÇALIŞIYOR”

GÜNDEM 05.07.2021 - 11:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2899+ kez okundu.
 

“MİLLET İTTİFAKI EL ELE ÇALIŞIYOR”

CHP ve İYİ PARTİ Çukurova İlçe Başkanları köy ve mahallelerde vatandaşlarla birlikte olmayı sürdürüyor. İyi Parti Çukurova İlçe Başkanı Mustafa İlker AKÇA yardımcısı Yücel YÜCE ve CHP Çukurova İlçe Başkanı Av.Remzi Ümit ATAY  CHP  İlçe Sekreteri  Başer TÜRKMEN ve İlçe Başkan Yrd. Mithat ARSLAN ile birlikte çalışmalarını sürdürüyorlar. İyi Parti Salbaş Bölge Temsilcisi Çukurova İlçe Başkan Yrd. Azmi DALDABAN ‘nın organize ettiği gezi başta Küçükçınar ve Bozcalar Köyüne ziyaretlerini gerçekleştiren Millet İttifakı İlçe Başkanları burada yaptıkları açıklamada şunları kaydettiler: “Küçükçınar Köy Muhtarımız İmamettin GÜVEN ve Bozcalar Köy Muhtarımız Hayri KÜÇÜK ‘e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Burada yöre halkımız ve çiftçilerimizle beraber olduk. Sorun ve sıkıntılarını öğrendik. Adil ve hakça bir düzen için buradayız. Millet İttifakı olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Genel Başkanlarımız Sayın Meral AKŞENER ve Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’ nun ortak düşünceleri güçlendirilmiş parlamenter sistemini tesis edebilmek için var gücümüzle çalışacağız. Hayalini kurduğumuz özlemler bir bir gerçekleşecek. Bu Vatan kolay kurtulmadı, bu Cumhuriyet kolay kurulmadı. Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ‘ ün çizdiği yoldan ilerleyerek ülkemizi birlik ve beraberlik içinde modern bir ülke olarak muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak hedefimiz olacaktır. Biz Millet İttifakı olarak bu anlayışla milletimizin refah seviyesini arttıracak ekonomimizi güçlendirecek yeni yeni projelere imza atacağız. “  

CHP ve İYİ PARTİ Çukurova İlçe Başkanları köy ve mahallelerde vatandaşlarla birlikte olmayı sürdürüyor.

İyi Parti Çukurova İlçe Başkanı Mustafa İlker AKÇA yardımcısı Yücel YÜCE ve CHP Çukurova İlçe Başkanı Av.Remzi Ümit ATAY  CHP  İlçe Sekreteri  Başer TÜRKMEN ve İlçe Başkan Yrd. Mithat ARSLAN ile birlikte çalışmalarını sürdürüyorlar. İyi Parti Salbaş Bölge Temsilcisi Çukurova İlçe Başkan Yrd. Azmi DALDABAN ‘nın organize ettiği gezi başta Küçükçınar ve Bozcalar Köyüne ziyaretlerini gerçekleştiren Millet İttifakı İlçe Başkanları burada yaptıkları açıklamada şunları kaydettiler:

“Küçükçınar Köy Muhtarımız İmamettin GÜVEN ve Bozcalar Köy Muhtarımız Hayri KÜÇÜK ‘e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Burada yöre halkımız ve çiftçilerimizle beraber olduk. Sorun ve sıkıntılarını öğrendik. Adil ve hakça bir düzen için buradayız. Millet İttifakı olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Genel Başkanlarımız Sayın Meral AKŞENER ve Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU’ nun ortak düşünceleri güçlendirilmiş parlamenter sistemini tesis edebilmek için var gücümüzle çalışacağız. Hayalini kurduğumuz özlemler bir bir gerçekleşecek. Bu Vatan kolay kurtulmadı, bu Cumhuriyet kolay kurulmadı. Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ‘ ün çizdiği yoldan ilerleyerek ülkemizi birlik ve beraberlik içinde modern bir ülke olarak muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak hedefimiz olacaktır. Biz Millet İttifakı olarak bu anlayışla milletimizin refah seviyesini arttıracak ekonomimizi güçlendirecek yeni yeni projelere imza atacağız. “

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.