MİLLİ EMLAK'TA NELER OLUYOR?

GÜNDEM 22.09.2021 - 05:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2744+ kez okundu.
 

MİLLİ EMLAK'TA NELER OLUYOR?

Adana'da Milli Emlak Batı Emlak Müdürlüğü, skandal bir dolandırıcılık iddiasıyla çalkalanıyor. İddialara göre, Batı Emlak'taki eski bir idareciyle bazı memurlar da dolandırıcılığın içinde. Cumhuriyet savcılığına verilen şikayet dilekçesiyle günyüzüne çıkan olayda şüpheli olarak 20 kişinin ismi yer alıyor.  Devlet imkânlarını kullanarak, dışarıdan irtibatlı oldukları kişiler aracılığıyla arsa almak isteyenlerle anlaştığı öne sürülen Batı Emlak Müdürlüğü’nde çalışan bazı memurların, en son 5 kişinin dolandırıldığı arsa satışlarında şüpheli olarak yer aldıkları ileri sürülüyor. Olayda, bir ilçe belediye başkanının eşi, Çukurova ilçesindeki bir muhtarın da adı geçiyor.

Adana'da Milli Emlak Batı Emlak Müdürlüğü, skandal bir dolandırıcılık iddiasıyla çalkalanıyor. İddialara göre, Batı Emlak'taki eski bir idareciyle bazı memurlar da dolandırıcılığın içinde. Cumhuriyet savcılığına verilen şikayet dilekçesiyle günyüzüne çıkan olayda şüpheli olarak 20 kişinin ismi yer alıyor. 

Devlet imkânlarını kullanarak, dışarıdan irtibatlı oldukları kişiler aracılığıyla arsa almak isteyenlerle anlaştığı öne sürülen Batı Emlak Müdürlüğü’nde çalışan bazı memurların, en son 5 kişinin dolandırıldığı arsa satışlarında şüpheli olarak yer aldıkları ileri sürülüyor. Olayda, bir ilçe belediye başkanının eşi, Çukurova ilçesindeki bir muhtarın da adı geçiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.