MONTELLA'NIN İLK SINAVI; KARAGÜMRÜK OLACAK!

SPOR 05.09.2021 - 18:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2521+ kez okundu.
 

MONTELLA'NIN İLK SINAVI; KARAGÜMRÜK OLACAK!

Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor'da Karagümrük maçı hazırlıkları devam ediyor.
Mavi lacivertliler, 11 Eylül Cumartesi günü saat 17.00'de deplasmanda Karagümrük ile karşı karşıya gelecekleri maç için sıkı hazırlanıyor.  Teknik Direktör Samet Aybaba ile yolların ayrılmasının hemen ardından Fiorentine Eski Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile anlaşan mavi lacivertli kulüp, Süper Lig'de kalıcı olmak için çaba harcıyor.  Aybabalı Şimşek, ligde 3 maçta 2 beraberlik 1 mağlubiyet almıştı.  Teknik Direktörü Vincenzo Montella, hiç vakit kaybetmeden futbolcularla tanıştı ve idmanlarda görülmeye başladı.  Adana Demirspor Tesisleri'nde futbolculara teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yaptıran yeni teknik patronun, Karagümrük maçı ilk denemesi olacak. Montello'nun Karagümrük maçına nasıl bir kadro ile çıkacağı ise merak ediliyor. 
Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor'da Karagümrük maçı hazırlıkları devam ediyor.

Mavi lacivertliler, 11 Eylül Cumartesi günü saat 17.00'de deplasmanda Karagümrük ile karşı karşıya gelecekleri maç için sıkı hazırlanıyor. 

Teknik Direktör Samet Aybaba ile yolların ayrılmasının hemen ardından Fiorentine Eski Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile anlaşan mavi lacivertli kulüp, Süper Lig'de kalıcı olmak için çaba harcıyor. 

Aybabalı Şimşek, ligde 3 maçta 2 beraberlik 1 mağlubiyet almıştı. 
Teknik Direktörü Vincenzo Montella, hiç vakit kaybetmeden futbolcularla tanıştı ve idmanlarda görülmeye başladı. 
Adana Demirspor Tesisleri'nde futbolculara teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yaptıran yeni teknik patronun, Karagümrük maçı ilk denemesi olacak. Montello'nun Karagümrük maçına nasıl bir kadro ile çıkacağı ise merak ediliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.