Muay Thai’ın nabzı SEYHAN’da attı

SPOR 31.05.2022 - 10:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2791+ kez okundu.
 

Muay Thai’ın nabzı SEYHAN’da attı

  Muay Thai seçmeleri büyük ilgi gördü Muy thai seçmeleri nefes kesti Seyhan Belediyesi ve Muay Thai İl Temsilciliği işbirliğinde gerçekleşen Muay Thai gençler il seçmeleri 28-29 Mayıs tarihleri arasında Demetevler Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde gerçekleşti. 60 sporcunun yer aldığı seçmelerde başarılı olan isimler 10-16 Haziran tarihleri arasında Kemer’de yapılacak olan Türkiye şampiyonası’nda Adana’yı temsil edecekler. TAŞDURMAZLI’DAN TEŞEKKÜR İki gün süren Muay Thai gençler il seçmelerinin organizeli bir şekilde gerçekleştiğini ve amacına ulaştığını belirten ASKF Başkan Yardımcısı ve Muay Thai Adana Temsilcisi Bilal Taşdurmazlı, “ Etkinliğimizin organizeli bir şekilde gerçekleşmesi adına desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimara, Seyhan Belediyesi Spor Müdürü Gökhan Üneye, hakemlerimize,  kulüp temsilcilerimize, görev yapan personel arkadaşlarımız ile izleyenlere keyifli müsabakalar izlettiren sporcularımıza teşekkür ediyorum” dedi. YEMEK İKRAMINDA BULUNULDU Seyhan Belediyesi tarafından iki gün boyunca yemek ikramının gerçekleştiği ve ailelerin de büyük bir ilgi gösterdiği seçmeleri Seyhan Belediyesi Spor Müdürü Gökhan Üney, ASKF Başkanı Ahmet Bozan, Seyhan Belediyespor Kulüp Başkanı Levent Ünal ile Demetevler mahalle muhtarı Mahmut Köksal da izledi. 

 

Muay Thai seçmeleri büyük ilgi gördü

Muy thai seçmeleri nefes kesti

Seyhan Belediyesi ve Muay Thai İl Temsilciliği işbirliğinde gerçekleşen Muay Thai gençler il seçmeleri 28-29 Mayıs tarihleri arasında Demetevler Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde gerçekleşti. 60 sporcunun yer aldığı seçmelerde başarılı olan isimler 10-16 Haziran tarihleri arasında Kemer’de yapılacak olan Türkiye şampiyonası’nda Adana’yı temsil edecekler.

TAŞDURMAZLI’DAN TEŞEKKÜR

İki gün süren Muay Thai gençler il seçmelerinin organizeli bir şekilde gerçekleştiğini ve amacına ulaştığını belirten ASKF Başkan Yardımcısı ve Muay Thai Adana Temsilcisi Bilal Taşdurmazlı, “ Etkinliğimizin organizeli bir şekilde gerçekleşmesi adına desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimara, Seyhan Belediyesi Spor Müdürü Gökhan Üneye, hakemlerimize,  kulüp temsilcilerimize, görev yapan personel arkadaşlarımız ile izleyenlere keyifli müsabakalar izlettiren sporcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

YEMEK İKRAMINDA BULUNULDU

Seyhan Belediyesi tarafından iki gün boyunca yemek ikramının gerçekleştiği ve ailelerin de büyük bir ilgi gösterdiği seçmeleri Seyhan Belediyesi Spor Müdürü Gökhan Üney, ASKF Başkanı Ahmet Bozan, Seyhan Belediyespor Kulüp Başkanı Levent Ünal ile Demetevler mahalle muhtarı Mahmut Köksal da izledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.