Mutluluğun fotoğrafı!

SAĞLIK-YAŞAM 27.06.2021 - 19:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2362+ kez okundu.
 

Mutluluğun fotoğrafı!

Adana’nın tanınmış ailelerinden Güneş ve Mustafa Akçay’ın kızları Pınar Akçay, hayatını Türkan ve Mehmet Özden’in oğulları Muhittin Özden ile birleştirdi.  Karslılar mahallesi Adnan Menderes Bulvarı’ndaki Angel Kır Tesisleri’ndeki düğün görülmeye değerdi. Nostalji rüzgarı ile süslenen düğün törenine iki ailenin sevenleri ve yakınları katıldı. Nikah şahitliklerini Neşe Er ve İbrahim Sürücü’nün yaptığı düğün töreninde birlikte pasta kesen gelin ile damat, tören boyunca sevenleri ile gönüllerince eğlendi.

Adana’nın tanınmış ailelerinden Güneş ve Mustafa Akçay’ın kızları Pınar Akçay, hayatını Türkan ve Mehmet Özden’in oğulları Muhittin Özden ile birleştirdi. 
Karslılar mahallesi Adnan Menderes Bulvarı’ndaki Angel Kır Tesisleri’ndeki düğün görülmeye değerdi. Nostalji rüzgarı ile süslenen düğün törenine iki ailenin sevenleri ve yakınları katıldı. Nikah şahitliklerini Neşe Er ve İbrahim Sürücü’nün yaptığı düğün töreninde birlikte pasta kesen gelin ile damat, tören boyunca sevenleri ile gönüllerince eğlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.