Muud’da Aralık ayının bir numarası Uz

SAĞLIK-YAŞAM 07.01.2022 - 10:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1423+ kez okundu.
 

Muud’da Aralık ayının bir numarası Uz

    Türk Telekom’un dijital müzik platformu Muud’un Aralık ayında en çok dinlenenler listesi açıklandı. ‘Kan’ albümüyle Uzi, yerli albümler kategorisinin zirvede yer alan ismi olurken, en çok dinlenen yerli sanatçılar arasında ise Edis listenin ilk sırasında yer aldı. ‘Churches’ adlı albümüyle yabancı albümler listesinde bir numara olan LP, aynı zamanda en çok dinlenen yabancı sanatçı da oldu.  Türk Telekom’un güncel ve zengin müzik arşiviyle dikkat çeken müzik platformu Muud’un geçtiğimiz yılın son ayında en çok dinlenen isimler ve albümler listesi belli oldu. Platformda, en çok dinlenen yerli albümler kategorisinin lideri, Uzi’nin ‘Kan’ albümü oldu. Uzi’nin geçtiğimiz yıl dinleyicisiyle buluşan ve ‘Makina’ adlı şarkısıyla çıkış yaptığı albümü 10 parçadan oluşuyor. Bu albümü sırasıyla Ziynet Sali’nin ‘Yaşam Çiçeği’ ve Manga’nın Antroposen 001 albümleri takip etti.  Edis ile Oğuzhan Koç iki listede art arda…  Aralıkta en çok dinlenen yerli sanatçı ise başarılı müzik kariyeri ile sık sık gündeme gelen Edis oldu. Oğuzhan Koç, en fazla dinlenen yerli single listesinde ‘Aşkın Mevsimi’ parçasıyla zirvede yer alırken, ‘Arıyorum’ parçasıyla Edis ve ‘Kor’ adlı şarkısıyla Emir Can İğrek de aynı listede sırayla yer aldı.  Yabancılar listesinde LP zirvede Muud’un yabancı albümler kategorisinin bir numarası ise Churches albümüyle LP oldu. Aralık 2021’de 6. stüdyo albümü Churches’i yayınlayan ABD’li şarkıcı ve söz yazarı LP, aynı zamanda en çok dinlenen yabancı sanatçı olarak zirvede yer aldı. INNA ve Billie Eilish de LP’nin ardından sırasıyla en çok dinlenen isimler oldu.  En çok dinlenen yabancı single’larda ise Måneskin ‘Beggin’ parçasıyla zirvedeydi. Doja Cat “Kiss Me More” parçası ile ikinci olurken, INNA ise “Oh My God” şarkısı ile üçüncü sırada yer aldı.   
 

 

Türk Telekom’un dijital müzik platformu Muud’un Aralık ayında en çok dinlenenler listesi açıklandı. ‘Kan’ albümüyle Uzi, yerli albümler kategorisinin zirvede yer alan ismi olurken, en çok dinlenen yerli sanatçılar arasında ise Edis listenin ilk sırasında yer aldı. ‘Churches’ adlı albümüyle yabancı albümler listesinde bir numara olan LP, aynı zamanda en çok dinlenen yabancı sanatçı da oldu. 

Türk Telekom’un güncel ve zengin müzik arşiviyle dikkat çeken müzik platformu Muud’un geçtiğimiz yılın son ayında en çok dinlenen isimler ve albümler listesi belli oldu. Platformda, en çok dinlenen yerli albümler kategorisinin lideri, Uzi’nin ‘Kan’ albümü oldu. Uzi’nin geçtiğimiz yıl dinleyicisiyle buluşan ve ‘Makina’ adlı şarkısıyla çıkış yaptığı albümü 10 parçadan oluşuyor. Bu albümü sırasıyla Ziynet Sali’nin ‘Yaşam Çiçeği’ ve Manga’nın Antroposen 001 albümleri takip etti. 

Edis ile Oğuzhan Koç iki listede art arda… 

Aralıkta en çok dinlenen yerli sanatçı ise başarılı müzik kariyeri ile sık sık gündeme gelen Edis oldu. Oğuzhan Koç, en fazla dinlenen yerli single listesinde ‘Aşkın Mevsimi’ parçasıyla zirvede yer alırken, ‘Arıyorum’ parçasıyla Edis ve ‘Kor’ adlı şarkısıyla Emir Can İğrek de aynı listede sırayla yer aldı. 

Yabancılar listesinde LP zirvede

Muud’un yabancı albümler kategorisinin bir numarası ise Churches albümüyle LP oldu. Aralık 2021’de 6. stüdyo albümü Churches’i yayınlayan ABD’li şarkıcı ve söz yazarı LP, aynı zamanda en çok dinlenen yabancı sanatçı olarak zirvede yer aldı. INNA ve Billie Eilish de LP’nin ardından sırasıyla en çok dinlenen isimler oldu. 

En çok dinlenen yabancı single’larda ise Måneskin ‘Beggin’ parçasıyla zirvedeydi. Doja Cat “Kiss Me More” parçası ile ikinci olurken, INNA ise “Oh My God” şarkısı ile üçüncü sırada yer aldı.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.