NE ARARSAN VAR SUÇ EKİBİ!

GÜNDEM 09.12.2021 - 18:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1966+ kez okundu.
 

NE ARARSAN VAR SUÇ EKİBİ!

Adana, Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürlüğü ekiplerinin de içinde olduğu hırsızlık olayı ile çalkalanıyor. Görevli bazı çalışanlar, tomruk, bakır kablo, demir, mazot ve mucur hırsızlığı ile suçlanıyor.
KABLO ÇALIP SATTILAR İDDİASI  Şikayet üzerine Cumhuriyet Savcılığı’nca başlatılan soruşturma kapsamında bazı çalışanlar ifadeye çağrıldı. İddialara göre, Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürlüğü'nde bazı görevliler, Karaisalı bölgesinde Çatalan yol ayrımından Tümenli mahallesine kadar Bekirli, Hacı Musalı, Ömerli, Sarı Mehmetli, Döşekevi, Nasıflar, Alageyik ve Leyli Deresi mahallelerinde yapılan yol çalışmaları esnasında, yol kenarında toprak altındaki Türk Telekom ve Toroslar Elektrik AŞ.'ye ait kabloları izinsiz bir şekilde çıkardı. Bu çalışanlar, kabloları yakıp bakırları hurdacıya sattı.    TANIKLAR VAR, SES KAYDI DA! Hırsızlık olayının tanıkları oldukları gerekçesiyle savcılığın, Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürlüğü'nde çalışan O.A., H.G., A.D., A.G., A.B., A.Y., S.K., B.G., A.K., K.D., F.A., Z.C.’nin de ifadesine başvurduğu belirtiliyor.  Bu arada, hırsızlık olayıyla ilgili çalışanların kendi aralarında konuştukları bir ses kaydı da bulunduğu ileri sürülüyor. Ses kaydında geçen konuşmalar şöyle:  - Allaha havale ediyorum, kablo yaktıklarını A. K.'nın... Bana Allah nasip etmesin. Biz vatansever adamlarız.  - Sen anlattın ne olacak? Bunlarla ters düştün, E.Z.'nin adamı o. - Gel lan buraya dedim, hayırdır oğlum ne bu iş haramı niye yiyorsun. E.'nin haberi var, daire başkanın haberi var dedi. - Muhtarlığa büz gittiğini de biliyoruz.  - V. K. niyetli... Hurda demir ne var ne yok topladı, F. ile birlikte.  - M. denen gundi ona harçlık veriyor. Yediriyor içiriyor. V.K., R.Y., H.A.’yı bu çocuk bundan dolayı kaza yaptı. Yapmayın bunu dedim ya. - H.'ye ben çok kızıştım. Bu kablo işinin a... koyarım.  Kablo çalma olayı Tufanbeyli de bile duyuluyor. E. Z. beni görevden aldıracak.  - H. ve R., geldiler doldurdular, greyderin bıçaklarını, dozerin parçalarını, mal sahibi satsın. Allah bana nasip etmesin.  - B.’ye bunun için kızıyorum. Burada bir b.k olduğunu biliyordum. Onlarla ters düştüğün an hırsızlık yapıyor gibi önlerine atarlar dedi. Baş şoföründen hepsine bağlamışlar. - Tel meselesi kaç kişiyi kaç kişiyi ekmeğinden etti.  - Büz götürülüyor, Fındık A.’ya şu muhtara götür diyor. Yapmasa E.Z.'ye diyecek. Müdüründen amirine kadar, hepsinin haberi var, hepsi yiyor içiyor. Bu işin en büyüğü M.  - A.K. iki duble rakıya satar. - İşin içinde M. hayvanı var.
Adana, Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürlüğü ekiplerinin de içinde olduğu hırsızlık olayı ile çalkalanıyor. Görevli bazı çalışanlar, tomruk, bakır kablo, demir, mazot ve mucur hırsızlığı ile suçlanıyor.

KABLO ÇALIP SATTILAR İDDİASI 

Şikayet üzerine Cumhuriyet Savcılığı’nca başlatılan soruşturma kapsamında bazı çalışanlar ifadeye çağrıldı. İddialara göre, Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürlüğü'nde bazı görevliler, Karaisalı bölgesinde Çatalan yol ayrımından Tümenli mahallesine kadar Bekirli, Hacı Musalı, Ömerli, Sarı Mehmetli, Döşekevi, Nasıflar, Alageyik ve Leyli Deresi mahallelerinde yapılan yol çalışmaları esnasında, yol kenarında toprak altındaki Türk Telekom ve Toroslar Elektrik AŞ.'ye ait kabloları izinsiz bir şekilde çıkardı. Bu çalışanlar, kabloları yakıp bakırları hurdacıya sattı. 

 

TANIKLAR VAR, SES KAYDI DA!

Hırsızlık olayının tanıkları oldukları gerekçesiyle savcılığın, Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürlüğü'nde çalışan O.A., H.G., A.D., A.G., A.B., A.Y., S.K., B.G., A.K., K.D., F.A., Z.C.’nin de ifadesine başvurduğu belirtiliyor. 

Bu arada, hırsızlık olayıyla ilgili çalışanların kendi aralarında konuştukları bir ses kaydı da bulunduğu ileri sürülüyor. Ses kaydında geçen konuşmalar şöyle: 

- Allaha havale ediyorum, kablo yaktıklarını A. K.'nın... Bana Allah nasip etmesin. Biz vatansever adamlarız. 

- Sen anlattın ne olacak? Bunlarla ters düştün, E.Z.'nin adamı o.

- Gel lan buraya dedim, hayırdır oğlum ne bu iş haramı niye yiyorsun. E.'nin haberi var, daire başkanın haberi var dedi.

- Muhtarlığa büz gittiğini de biliyoruz. 

- V. K. niyetli... Hurda demir ne var ne yok topladı, F. ile birlikte. 

- M. denen gundi ona harçlık veriyor. Yediriyor içiriyor. V.K., R.Y., H.A.’yı bu çocuk bundan dolayı kaza yaptı. Yapmayın bunu dedim ya.

- H.'ye ben çok kızıştım. Bu kablo işinin a... koyarım.  Kablo çalma olayı Tufanbeyli de bile duyuluyor. E. Z. beni görevden aldıracak. 

- H. ve R., geldiler doldurdular, greyderin bıçaklarını, dozerin parçalarını, mal sahibi satsın. Allah bana nasip etmesin. 

- B.’ye bunun için kızıyorum. Burada bir b.k olduğunu biliyordum. Onlarla ters düştüğün an hırsızlık yapıyor gibi önlerine atarlar dedi. Baş şoföründen hepsine bağlamışlar.

- Tel meselesi kaç kişiyi kaç kişiyi ekmeğinden etti. 

- Büz götürülüyor, Fındık A.’ya şu muhtara götür diyor. Yapmasa E.Z.'ye diyecek. Müdüründen amirine kadar, hepsinin haberi var, hepsi yiyor içiyor. Bu işin en büyüğü M. 

- A.K. iki duble rakıya satar.

- İşin içinde M. hayvanı var.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.