Nomanoğlu, İstanbul’da bölgeyi temsil edecek

GÜNDEM 23.03.2022 - 22:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2027+ kez okundu.
 

Nomanoğlu, İstanbul’da bölgeyi temsil edecek

Adana merkezli Nomanoğlu Kuyumculuk 24-27 Mart tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezindeki Uluslararası Altın ve Mücevherat fuarında bölgeyi temsil eden tek firma olacak.   KUYUMCULUK SEKTÖRÜ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ   Nomanoğlu Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Nomanoğlu, yurt dışından katılımcılar ve misafirlerin yer alacağı fuarın kuyumculuk sektörü için çok önemli ve prestijli olduğunu söyledi.    ÇOK İYİ HAZIRLANDIK   Hüseyin Nomanoğlu, “Atölyecilik adına da önemli. Bu fuarda atölyecilerimizin muhteşem işçiliği ile sanat eserine dönen ürünler misafirlere sergilenecek. Bu fuara çok iyi hazırlandık ve inşallah bölgemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.   YATIRIMA DEVAM EDECEĞİZ   Hüseyin Nomanoğlu, “Sosyal projelere önem veren ve çevresine duyarlı bir kurum olan Nomanoğlu Kuyumculuk olarak ülkemize yatırım yapmaya ve istihdama devam edeceğiz. Bu sektörde vatandaşlarımızında teveccühü ile belli bir yere geldik, en büyük hedefimiz bize olan güveni sarsmamak ve bunun içinde çok çalışırken yatırım ve istihdama da devam edeceğiz” diye konuştu.

Adana merkezli Nomanoğlu Kuyumculuk 24-27 Mart tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezindeki Uluslararası Altın ve Mücevherat fuarında bölgeyi temsil eden tek firma olacak.

 

KUYUMCULUK SEKTÖRÜ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

 

Nomanoğlu Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Nomanoğlu, yurt dışından katılımcılar ve misafirlerin yer alacağı fuarın kuyumculuk sektörü için çok önemli ve prestijli olduğunu söyledi. 

 

ÇOK İYİ HAZIRLANDIK

 

Hüseyin Nomanoğlu, “Atölyecilik adına da önemli. Bu fuarda atölyecilerimizin muhteşem işçiliği ile sanat eserine dönen ürünler misafirlere sergilenecek. Bu fuara çok iyi hazırlandık ve inşallah bölgemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

 

YATIRIMA DEVAM EDECEĞİZ

 

Hüseyin Nomanoğlu, “Sosyal projelere önem veren ve çevresine duyarlı bir kurum olan Nomanoğlu Kuyumculuk olarak ülkemize yatırım yapmaya ve istihdama devam edeceğiz. Bu sektörde vatandaşlarımızında teveccühü ile belli bir yere geldik, en büyük hedefimiz bize olan güveni sarsmamak ve bunun içinde çok çalışırken yatırım ve istihdama da devam edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.