ÖNEMLİ OLAN İSTİKRAR

SPOR 17.12.2020 - 16:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1647+ kez okundu.
 

ÖNEMLİ OLAN İSTİKRAR

Giresun yenilgisinin ardından Adana Demirspor’un Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’u elemesi sevinçle karşılanırken Kulüp Başkanı Murat Sancak’tan teknik heyet ve futbolculara uyarı geldi:
Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Trabzonspor’u penaltı atışları sonucu eleyen Adana Demirspor’un galibiyeti sevinçle karşılanırken, Şimşek’in 1980-81 sezonunda da Trabzonspor’u 3-2’lik skorla yendiği gündeme getirildi. Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak ise sosyal medya hesabından, “Tebrikler ama ayağımız yere sağlam basmalı. 1 maçla şampiyon olunmuyor, 1 maçla da şampiyonluk kaybolmuyor. Önemli olan istikrar ve karakterli maçlar oynamak inşallah bu başlangıç olur” diye yazdı.  Adana Demirspor ile Trabzonspor’un karşı karşıya geldiği karşılaşmanın 47. dakikasında sağ kanattan gelişen Adana Demirspor atağında arka direğe ortalanan meşin yuvarlağı Kosecki, ceza sahası içine çevirince kale ağzında Yunus Akgün vurdu: 0-1  55. dakikadaki Trabzonspor atağında sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Vitor Hugo kale alanında iyi kafa vurdu top filelerle buluştu: 1-1. 79. dakikada Adana Demirspor Trabzonspor ceza alanına yüklendi.Kale ağzında topu alan Semih, açısını kaybetti, son çizgiden pas çıkardı, Mehmet Akyüz altı pasın gerisinden iyi vurdu. 1-2 90+3' Lewis Baker'ın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta ön direğe koşan Vitor Hugo, kafa vuruşuyla topu yine filelere yolladı: 2-2 Trabzonspor, 90+8. dakikada Baker'ın kullandığı penaltı atışından faydalanamadı. Uzatma devrelerinde de gol olmayınca penaltı atışı yapıldı.  Adana Demirspor, 90 dakikası ve uzatmaları 2-2 biten karşılamada Trabzonspor'a penaltılarla 4-3'lük üstünlük sağladı.  Adana Demirspor, TFF 1. Ligin 15. haftasında  21 Aralık Pazartesi günü Saat 19.00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda Tuzlaspor ile karşı karşıya gelecek.
Giresun yenilgisinin ardından Adana Demirspor’un Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’u elemesi sevinçle karşılanırken Kulüp Başkanı Murat Sancak’tan teknik heyet ve futbolculara uyarı geldi:

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Trabzonspor’u penaltı atışları sonucu eleyen Adana Demirspor’un galibiyeti sevinçle karşılanırken, Şimşek’in 1980-81 sezonunda da Trabzonspor’u 3-2’lik skorla yendiği gündeme getirildi.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak ise sosyal medya hesabından, “Tebrikler ama ayağımız yere sağlam basmalı. 1 maçla şampiyon olunmuyor, 1 maçla da şampiyonluk kaybolmuyor. Önemli olan istikrar ve karakterli maçlar oynamak inşallah bu başlangıç olur” diye yazdı. 
Adana Demirspor ile Trabzonspor’un karşı karşıya geldiği karşılaşmanın 47. dakikasında sağ kanattan gelişen Adana Demirspor atağında arka direğe ortalanan meşin yuvarlağı Kosecki, ceza sahası içine çevirince kale ağzında Yunus Akgün vurdu: 0-1 
55. dakikadaki Trabzonspor atağında sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Vitor Hugo kale alanında iyi kafa vurdu top filelerle buluştu: 1-1.
79. dakikada Adana Demirspor Trabzonspor ceza alanına yüklendi.Kale ağzında topu alan Semih, açısını kaybetti, son çizgiden pas çıkardı, Mehmet Akyüz altı pasın gerisinden iyi vurdu. 1-2
90+3' Lewis Baker'ın sol kanattan kullandığı serbest vuruşta ön direğe koşan Vitor Hugo, kafa vuruşuyla topu yine filelere yolladı: 2-2
Trabzonspor, 90+8. dakikada Baker'ın kullandığı penaltı atışından faydalanamadı. Uzatma devrelerinde de gol olmayınca penaltı atışı yapıldı. 
Adana Demirspor, 90 dakikası ve uzatmaları 2-2 biten karşılamada Trabzonspor'a penaltılarla 4-3'lük üstünlük sağladı. 
Adana Demirspor, TFF 1. Ligin 15. haftasında  21 Aralık Pazartesi günü Saat 19.00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda Tuzlaspor ile karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.