OPTİMUM VE PİAZZA AVM’LERDE 23 NİSAN ŞENLİĞİ BAŞLIYOR

GENÇLİK 20.04.2017 - 11:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1386+ kez okundu.
 

OPTİMUM VE PİAZZA AVM’LERDE 23 NİSAN ŞENLİĞİ BAŞLIYOR

    Alışveriş ve sosyal yaşam merkezleri Adana Optimum, Kahramanmaraş Piazza ve Şanlıurfa Piazza, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında birbirinden eğlenceli etkinliklerle çocukları şenlendirecek. Adana Optimum’da Eskimo Kasabası, Kahramanmaraş’ta Kızılderili Köyü, Şanlıurfa Piazza’da ise Çocuk Şenliği miniklerin bayram coşkusunu doruklara çıkaracak. Adana Optimum’da Eskimo Kasabası Adana Optimum AVM’de, 21-23 Nisan tarihleri arasında kurulacak Eskimo Kasabası ile minik ziyaretçiler, 12.00’dan 21.00’a eğlence dolu saatler yaşayacak. Eskimoların giydiği panço kostümlerini giyerek, eğlencenin atmosferine kendilerini kaptıracak olan minikler; buzlu seksek, balık tutma, buz kaydırağı, eskimo evinde çizgi film izleme gibi birbirinden güzel etkinliklere katılarak, hem yeni bir kültürü tanıyacak hem de gönüllerince eğlenecek. Kahramanmaraş Piazza’da Kızılderili Köyü Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde 21-23 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek Küçük Bizon Kızılderili Köyü etkinliği ile minikler Kızılderililerin sıra dışı dünyasının kapılarını açacak. Çadırları, atları, masalları ve danslarıyla akıllara gelen Kızılderililerin renkli dünyası, 23 Nisan’a özel etkinlikle Piazza’da miniklerle buluşacak. 3 gün boyunca 13.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlikte minikler, Kızılderili kıyafetlerini giyip, yüzlerini onlar gibi boyayacak ve onlar gibi ok atmayı öğrenerek eğlencenin tadını çıkaracak. Coşku dolu 23 Nisan kutlamaları Şanlıurfa Piazza AVM’de de devam edecek. Piazza minik ziyaretçilerine özel 22 Nisan Cumartesi günü Çocuk Şenliği etkinliği düzenleyecek. Gün boyu sürecek şenlikte, birbirinden eğlenceli etkinlikler, defileler ve sergiler, Piazza’ya gelen miniklere unutulmaz bir gün yaşatacak.  

 

 

Alışveriş ve sosyal yaşam merkezleri Adana Optimum, Kahramanmaraş Piazza ve Şanlıurfa Piazza, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında birbirinden eğlenceli etkinliklerle çocukları şenlendirecek. Adana Optimum’da Eskimo Kasabası, Kahramanmaraş’ta Kızılderili Köyü, Şanlıurfa Piazza’da ise Çocuk Şenliği miniklerin bayram coşkusunu doruklara çıkaracak.

Adana Optimum’da Eskimo Kasabası

Adana Optimum AVM’de, 21-23 Nisan tarihleri arasında kurulacak Eskimo Kasabası ile minik ziyaretçiler, 12.00’dan 21.00’a eğlence dolu saatler yaşayacak. Eskimoların giydiği panço kostümlerini giyerek, eğlencenin atmosferine kendilerini kaptıracak olan minikler; buzlu seksek, balık tutma, buz kaydırağı, eskimo evinde çizgi film izleme gibi birbirinden güzel etkinliklere katılarak, hem yeni bir kültürü tanıyacak hem de gönüllerince eğlenecek.

Kahramanmaraş Piazza’da Kızılderili Köyü

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde 21-23 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek Küçük Bizon Kızılderili Köyü etkinliği ile minikler Kızılderililerin sıra dışı dünyasının kapılarını açacak.

Çadırları, atları, masalları ve danslarıyla akıllara gelen Kızılderililerin renkli dünyası, 23 Nisan’a özel etkinlikle Piazza’da miniklerle buluşacak. 3 gün boyunca 13.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek etkinlikte minikler, Kızılderili kıyafetlerini giyip, yüzlerini onlar gibi boyayacak ve onlar gibi ok atmayı öğrenerek eğlencenin tadını çıkaracak.

Coşku dolu 23 Nisan kutlamaları Şanlıurfa Piazza AVM’de de devam edecek. Piazza minik ziyaretçilerine özel 22 Nisan Cumartesi günü Çocuk Şenliği etkinliği düzenleyecek. Gün boyu sürecek şenlikte, birbirinden eğlenceli etkinlikler, defileler ve sergiler, Piazza’ya gelen miniklere unutulmaz bir gün yaşatacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.