“Oy, moy yok size diyenler de FETÖ’cü yapıldı, pes doğrusu!”

GÜNDEM 01.07.2020 - 10:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2447+ kez okundu.
 

“Oy, moy yok size diyenler de FETÖ’cü yapıldı, pes doğrusu!”

    ANKARA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, iktidarın bütün uygulamalarında olduğu gibi 2 milyon 433 bin gencin geleceğini belirleyecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nı (YKS) da yüzüne gözüne bulaştırdığını vurguladı. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) genel kurulunda konuşan Dr. Şevkin, her hak arayışının kriminalize edilmeye çalışıldığı gibi sorununa sahip çıkan “Size oy moy yok” diyen gençlerin de FETÖ’cü ilan edilmesi girişimlerine sert tepki gösterdi. YKS sınavları öncesi çocukların psikolojisinin ve geleceğinin yok sayılmasından başlayarak sıralarda ve sınıflarda sosyal mesafe kuralına uyulmadığının altını çizen Dr. Şevkin, kronik hastalığı olan çocukların tüm hastalık kapma riskine karşın aynı sınıflarda sınava girdiğini ifade etti. “İNTİHARA SEBEP OLUNDU!” Öğretmen olmayan, işin ehli olmayan sınav gözetmenlerinin atandığına işaret eden Dr. Şevkin, “Kimi çocuklarımızın geleceğini bütünüyle etkileyecek sınavı otuz dakika erken bırakma vahameti yaşanmıştır. Ama hepsinden acısı ve daha vahimi, affedilmeyecek olanı; midesi bulandığı için izin isteyip dışarı çıkan Ömer Ateş isimli gencin tekrar sınava alınmaması nedeniyle intihar etmesine sebep olunmuştur” diye konuştu.   “Her hak arayanı kriminalize etmeye çalıştığınız gibi, sorununa sahip çıkan "Size oy moy yok." diyen gençleri de FETÖ'cü yaptınız ya pes doğrusu size” diye konuşan Dr. Şevkin, sözlerini, “Oy moy yok size, oy moy yok size” diyerek tamamladı.  

 

 

ANKARA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, iktidarın bütün uygulamalarında olduğu gibi 2 milyon 433 bin gencin geleceğini belirleyecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nı (YKS) da yüzüne gözüne bulaştırdığını vurguladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) genel kurulunda konuşan Dr. Şevkin, her hak arayışının kriminalize edilmeye çalışıldığı gibi sorununa sahip çıkan “Size oy moy yok” diyen gençlerin de FETÖ’cü ilan edilmesi girişimlerine sert tepki gösterdi.

YKS sınavları öncesi çocukların psikolojisinin ve geleceğinin yok sayılmasından başlayarak sıralarda ve sınıflarda sosyal mesafe kuralına uyulmadığının altını çizen Dr. Şevkin, kronik hastalığı olan çocukların tüm hastalık kapma riskine karşın aynı sınıflarda sınava girdiğini ifade etti.

“İNTİHARA SEBEP OLUNDU!”

Öğretmen olmayan, işin ehli olmayan sınav gözetmenlerinin atandığına işaret eden Dr. Şevkin, “Kimi çocuklarımızın geleceğini bütünüyle etkileyecek sınavı otuz dakika erken bırakma vahameti yaşanmıştır. Ama hepsinden acısı ve daha vahimi, affedilmeyecek olanı; midesi bulandığı için izin isteyip dışarı çıkan Ömer Ateş isimli gencin tekrar sınava alınmaması nedeniyle intihar etmesine sebep olunmuştur” diye konuştu.

 

“Her hak arayanı kriminalize etmeye çalıştığınız gibi, sorununa sahip çıkan "Size oy moy yok." diyen gençleri de FETÖ'cü yaptınız ya pes doğrusu size” diye konuşan Dr. Şevkin, sözlerini, “Oy moy yok size, oy moy yok size” diyerek tamamladı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.