ÖZEL DORUK KOLEJİ ANADOLU LİSESİ’NDE MEZUNİYET COŞKUSU

EĞİTİM 15.06.2021 - 13:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1759+ kez okundu.
 

ÖZEL DORUK KOLEJİ ANADOLU LİSESİ’NDE MEZUNİYET COŞKUSU

  Özel Doruk Koleji Anadolu Lisesinde başarılı bir yılı geride bırakan 12.sınıf öğrencileri için pandemi gölgesinde mezuniyet töreni yapıldı.   Kolej bahçesinde  gerçekleşen törende coronavirüse karşı çeşitli önlemler alınırken aileleri ve öğretmenleriyle renkli fotoğraf kareleri çektiren mezunlar, gururu, sevinci ve hüznü bir arada yaşadılar.   Okul Kurucusu Vedat Akın, mezuniyet töreninde yaptığı konuşmasında kurumlarının eğitim sisteminden bahsetti.   Mezun olan öğrencilerine bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileyerek, şöyle devam etti;   “Yoğun bir katılım ve büyük bir coşkuyla 12. Sınıf öğrencilerimizin mezuniyet törenini gerçekleştirdik. Işıl ışıl parlayan gözleri hiç buğulanmasın, yolları ve bahtları hep açık olsun. ”   Konuşmanın ardından 11.sınıf öğrencilerine bayrak ve flama devir teslim töreni yapıldı.   Okul birincisi yaş kütüğüne plaket çivisini de çaktı. Hatıra olarak el izi alındı.   Okul Müdürü Betül Onaran ile  birlikte pasta kesim töreni düzenlendi.   Tören mezun olan öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla son buldu.

 

Özel Doruk Koleji Anadolu Lisesinde başarılı bir yılı geride bırakan 12.sınıf öğrencileri için pandemi gölgesinde mezuniyet töreni yapıldı.

 

Kolej bahçesinde  gerçekleşen törende coronavirüse karşı çeşitli önlemler alınırken aileleri ve öğretmenleriyle renkli fotoğraf kareleri çektiren mezunlar, gururu, sevinci ve hüznü bir arada yaşadılar.

 

Okul Kurucusu Vedat Akın, mezuniyet töreninde yaptığı konuşmasında kurumlarının eğitim sisteminden bahsetti.

 

Mezun olan öğrencilerine bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileyerek, şöyle devam etti;

 

“Yoğun bir katılım ve büyük bir coşkuyla 12. Sınıf öğrencilerimizin mezuniyet törenini gerçekleştirdik.

Işıl ışıl parlayan gözleri hiç buğulanmasın, yolları ve bahtları hep açık olsun. ”

 

Konuşmanın ardından 11.sınıf öğrencilerine bayrak

ve flama devir teslim töreni yapıldı.

 

Okul birincisi yaş kütüğüne plaket çivisini de çaktı. Hatıra olarak el izi alındı.

 

Okul Müdürü Betül Onaran ile  birlikte pasta kesim töreni düzenlendi.

 

Tören mezun olan öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.