Özence Kişisel Gelişim Kursu açıldı

KÜLTÜR-SANAT 27.06.2021 - 19:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1725+ kez okundu.
 

Özence Kişisel Gelişim Kursu açıldı

Adana’da, kişisel gelişim alanında hizmet verecek, “Özence Kişisel Gelişim Kursu” görkemli bir törenle hizmete açıldı.  Yeşilyurt mahallesi Şehitler Parkı arkasında hizmete açılan Özence Kişisel Gelişim Kursu, TYT-AYT, LGS’ye hazırlık kurslarının yanı sıra okula hazırlık, her hafta deneme sınavı, zorunlu soru çözümleri, grup etütleri, sınav analizleriyle ve uzman kadrosuyla 5-8 kişilik sınıflarda hizmet verecek.  Kurucu Yağmur Esin Özence, Milli Eğitim Bakanlığı’nca belirlenen 14 hijyen kuralına uygun ortamlarda eğitim verileceğini belirterek, “Covid-19 kurallarına uygun derslikler ve etüt alanlarımızda öğrencilerimiz sağlıklı bir ortamda eğitimlerini alabilecek. Başarı ve kalitenin öncülüğünü yapmak için çıktığımız yolda bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz” dedi. Çukurova Kaymakamı Mustafa Kaya, hayırlı olsun temennisinde bulunarak, eğitim sektörüne verdikleri katkıdan dolayı Esin Özince’yi tebrik etti. Kaya, açılış kurdelesini Seyhan İlçe Emniyet Müdürü Ayhan İlkar, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve Özence Kişisel Gelişim Kursu Kurucusu Yağmur Esin Özence ile birlikte kesti.

Adana’da, kişisel gelişim alanında hizmet verecek, “Özence Kişisel Gelişim Kursu” görkemli bir törenle hizmete açıldı. 
Yeşilyurt mahallesi Şehitler Parkı arkasında hizmete açılan Özence Kişisel Gelişim Kursu, TYT-AYT, LGS’ye hazırlık kurslarının yanı sıra okula hazırlık, her hafta deneme sınavı, zorunlu soru çözümleri, grup etütleri, sınav analizleriyle ve uzman kadrosuyla 5-8 kişilik sınıflarda hizmet verecek. 
Kurucu Yağmur Esin Özence, Milli Eğitim Bakanlığı’nca belirlenen 14 hijyen kuralına uygun ortamlarda eğitim verileceğini belirterek, “Covid-19 kurallarına uygun derslikler ve etüt alanlarımızda öğrencilerimiz sağlıklı bir ortamda eğitimlerini alabilecek. Başarı ve kalitenin öncülüğünü yapmak için çıktığımız yolda bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz” dedi.
Çukurova Kaymakamı Mustafa Kaya, hayırlı olsun temennisinde bulunarak, eğitim sektörüne verdikleri katkıdan dolayı Esin Özince’yi tebrik etti. Kaya, açılış kurdelesini Seyhan İlçe Emniyet Müdürü Ayhan İlkar, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve Özence Kişisel Gelişim Kursu Kurucusu Yağmur Esin Özence ile birlikte kesti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.