Parlamenterler Derneği: Türk Milleti TBMM'de terörist istemiyor

SİYASET 13.01.2022 - 09:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2157+ kez okundu.
 

Parlamenterler Derneği: Türk Milleti TBMM'de terörist istemiyor

Parlamenterler Derneği, HDP’nin kapatılması çağrısını yinelerken, bu konuda MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin açıklamalarına destek verdiklerini, terörist sevgilisiyle dağlarda fotoğrafları ortaya çıkan HDP Vekili Semra Güzel için hazırlanan fezlekenin de ivedilikle Meclis’e getirilmesi gerektiğini bildirdi. Açıklamada, BAHÇELİ’ye, ‘kürt düşmanlığı’ yaftası yapıştırmaya çalışan HDP eş genel başkanı Mithat SANCAR ise şiddetle kınanarak “Sayın Bahçeli’den ve Türk Milletinden özür dilemeye davet ediyoruz.” çağrısı yapıldı.
Parlamenterler Derneği Yönetim Kurulu, “Eli kanlı bölücü terör örgütü Pkk’nın siyasi uzantısı HDP’nin m. vekili Semra GÜZEL’in, etkisiz hale getirilen Volkan BORA isimli teröristle bağlantısının ortaya çıkması üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan fezleke ivedilikle TBMM gündemine getirilerek dokunulmazlığı kaldırılmalıdır.” çağrısında bulundu. “Teröristlerin yeri cehennem” Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Türkiye Büyük Millet Meclisi melanet terör şebekelerinin yeri ve yuvası değildir. Teröristlerin yeri cehennem, terör sevicisi ve destekçilerinin yeri ise hak ettikleri cezaları çekmek üzere hapishanelerdir. Kahraman güvenlik kuvvetlerimiz; teröristleri cehenneme yollamak için canla başla çalışırken, terör sevici ve destekçilernin TBMM’de cirit atması asla kabul edilemez.” Bahçeli’nin kararlı duruşunu destekliyoruz” “Bu konuda Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet BAHÇELİ’nin gösterdiği kararlı duruşu destekliyoruz. Mensuplarının terör destekçisi ve teröristlerle işbirliği içinde olduğu alenen ve defalarca ispatlanan HDP, Anayasa Mahkemesi tarafından derhal ve temelli olarak kapatılmalıdır. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir partinin Milletin Temsil organında yer almasına müsaade edilmemektedir, Türkiye’de de müsaade edilmemelidir.”  “Sancar özür dilemelidir” Öte yandan PKK terörüne ve onun işbirlikçisi HDP’ye karşı en net duruşu gösteren MHP Genel Başkanı Sayın Devlet BAHÇELİ’ye, ‘kürt düşmanlığı’ yaftası yapıştırmaya çalışan HDP eş genel başkanı Mithat SANCAR’ı şiddetle kınıyor, kendisini Sayın Bahçeli’den ve Türk Milletinden özür dilemeye davet ediyoruz. Devlet Bahçeli’nin o sözleri… “Sayın BAHÇELİ ‘Milliyetçi Hareket Partisi’ni bilhassa Kürt düşmanı göstermeye gayret eden sicili lekeli şerefsizlere diyorum ki, bizim Kürt kökenli kardeşlerimize duyduğumuz muhabbet ve hürmet, sizin tahayyül ve tasavvur sınırlarınızın alamayacağı kadar derindir, köklüdür. Türk ile Kürt ezeli ve ebedi kardeştir, Türk milletinin mensuplarıdır. Bozguncular kalleştir, kahpedir.’ demiştir.” Yüce TBMM çatısı altında görev yapan eski ve yeni Milletvekillerinin mensup olduğu Parlamenterler Derneği olarak Sayın BAHÇELİ’nin sözlerinin altına imzamızı atıyor, bu konuda milletimizin ve bizim desteğimizi ilan ediyoruz.”
Parlamenterler Derneği, HDP’nin kapatılması çağrısını yinelerken, bu konuda MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin açıklamalarına destek verdiklerini, terörist sevgilisiyle dağlarda fotoğrafları ortaya çıkan HDP Vekili Semra Güzel için hazırlanan fezlekenin de ivedilikle Meclis’e getirilmesi gerektiğini bildirdi. Açıklamada, BAHÇELİ’ye, ‘kürt düşmanlığı’ yaftası yapıştırmaya çalışan HDP eş genel başkanı Mithat SANCAR ise şiddetle kınanarak “Sayın Bahçeli’den ve Türk Milletinden özür dilemeye davet ediyoruz.” çağrısı yapıldı.

Parlamenterler Derneği Yönetim Kurulu, “Eli kanlı bölücü terör örgütü Pkk’nın siyasi uzantısı HDP’nin m. vekili Semra GÜZEL’in, etkisiz hale getirilen Volkan BORA isimli teröristle bağlantısının ortaya çıkması üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan fezleke ivedilikle TBMM gündemine getirilerek dokunulmazlığı kaldırılmalıdır.” çağrısında bulundu.

“Teröristlerin yeri cehennem”

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Türkiye Büyük Millet Meclisi melanet terör şebekelerinin yeri ve yuvası değildir. Teröristlerin yeri cehennem, terör sevicisi ve destekçilerinin yeri ise hak ettikleri cezaları çekmek üzere hapishanelerdir. Kahraman güvenlik kuvvetlerimiz; teröristleri cehenneme yollamak için canla başla çalışırken, terör sevici ve destekçilernin TBMM’de cirit atması asla kabul edilemez.”

Bahçeli’nin kararlı duruşunu destekliyoruz”

“Bu konuda Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet BAHÇELİ’nin gösterdiği kararlı duruşu destekliyoruzMensuplarının terör destekçisi ve teröristlerle işbirliği içinde olduğu alenen ve defalarca ispatlanan HDP, Anayasa Mahkemesi tarafından derhal ve temelli olarak kapatılmalıdır. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir partinin Milletin Temsil organında yer almasına müsaade edilmemektedir, Türkiye’de de müsaade edilmemelidir.” 

“Sancar özür dilemelidir”

Öte yandan PKK terörüne ve onun işbirlikçisi HDP’ye karşı en net duruşu gösteren MHP Genel Başkanı Sayın Devlet BAHÇELİ’ye, ‘kürt düşmanlığı’ yaftası yapıştırmaya çalışan HDP eş genel başkanı Mithat SANCAR’ı şiddetle kınıyor, kendisini Sayın Bahçeli’den ve Türk Milletinden özür dilemeye davet ediyoruz.

Devlet Bahçeli’nin o sözleri…

“Sayın BAHÇELİ ‘Milliyetçi Hareket Partisi’ni bilhassa Kürt düşmanı göstermeye gayret eden sicili lekeli şerefsizlere diyorum ki, bizim Kürt kökenli kardeşlerimize duyduğumuz muhabbet ve hürmet, sizin tahayyül ve tasavvur sınırlarınızın alamayacağı kadar derindir, köklüdür. Türk ile Kürt ezeli ve ebedi kardeştir, Türk milletinin mensuplarıdır. Bozguncular kalleştir, kahpedir.’ demiştir.” Yüce TBMM çatısı altında görev yapan eski ve yeni Milletvekillerinin mensup olduğu Parlamenterler Derneği olarak Sayın BAHÇELİ’nin sözlerinin altına imzamızı atıyor, bu konuda milletimizin ve bizim desteğimizi ilan ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.