Pınar Altuğ Eşi Yağmur Atacan'ı Yere Göğe Sığdıramadı: Muhteşem Bir Baba!

MAGAZİN 01.04.2017 - 08:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 4040+ kez okundu.
 

Pınar Altuğ Eşi Yağmur Atacan'ı Yere Göğe Sığdıramadı: Muhteşem Bir Baba!

Eşiyle aralarındaki yaş farkı nedeniyle sık sık eleştirilen Pınar Altuğ, eleştirilere tokat gibi cevap verdi. Güzel oyuncu eşi Yağmur Atacan'ı yere göğe sığdıramadı.
Ünlü moda tasarımcısı Fidan Şimşek'in düzenlediği lansmana son anda katılan oyuncu Pınar Altuğ Atacan, eşi Yağmur Atacan'a övgüler dizdi. 43 yaşındaki Pınar Altuğ, 34 yaşındaki eşi Yağmur Atacan ile evlendiğinden beri aralarındaki yaş farkından dolayı sık sık eleştiriliyordu. Altuğ, "Yağmur muhteşem bir baba. Çok doğru bir adamdan çocuk yapmışım" diyerek eleştirilere tokat gibi cevap verdi. PINAR ALTUĞ: YAĞMUR MUHTEŞEM BİR BABA! Ünlü oyuncu Pınar Altuğ geçen günlerde babasına duyduğu özlemi anlatan bir fotoğrafı paylaşmıştı. Altuğ, eşi Yağmur Atacan'ı babasına benzetti, mutluluğunu şöyle dile getirdi: Çok şanslıyım ki şimdi kızımın babasıyla aynı benim babamla olduğu gibi bir ilişkisi var, Yağmur muhteşem bir baba. Çok doğru bir adamdan çocuk yapmışım.   "YAĞMUR HUZUR VE GÜVEN VERİYOR" Muhabirlerin "babanızla aynı özellikler eşinizde var mı?" sorusuna Altuğ, "Babamın özeliklerine benzer özellikler taşıyor. Ben babamın yanında huzurlu ve güvende hissederdim, kocamın yanında da aynı güveni ve huzuru istiyorum." dedi.
Eşiyle aralarındaki yaş farkı nedeniyle sık sık eleştirilen Pınar Altuğ, eleştirilere tokat gibi cevap verdi. Güzel oyuncu eşi Yağmur Atacan'ı yere göğe sığdıramadı.

Ünlü moda tasarımcısı Fidan Şimşek'in düzenlediği lansmana son anda katılan oyuncu Pınar Altuğ Atacan, eşi Yağmur Atacan'a övgüler dizdi. 43 yaşındaki Pınar Altuğ, 34 yaşındaki eşi Yağmur Atacan ile evlendiğinden beri aralarındaki yaş farkından dolayı sık sık eleştiriliyordu. Altuğ, "Yağmur muhteşem bir baba. Çok doğru bir adamdan çocuk yapmışım" diyerek eleştirilere tokat gibi cevap verdi.

PINAR ALTUĞ: YAĞMUR MUHTEŞEM BİR BABA!

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ geçen günlerde babasına duyduğu özlemi anlatan bir fotoğrafı paylaşmıştı. Altuğ, eşi Yağmur Atacan'ı babasına benzetti, mutluluğunu şöyle dile getirdi: Çok şanslıyım ki şimdi kızımın babasıyla aynı benim babamla olduğu gibi bir ilişkisi var, Yağmur muhteşem bir baba. Çok doğru bir adamdan çocuk yapmışım.

 

"YAĞMUR HUZUR VE GÜVEN VERİYOR"

Muhabirlerin "babanızla aynı özellikler eşinizde var mı?" sorusuna Altuğ, "Babamın özeliklerine benzer özellikler taşıyor. Ben babamın yanında huzurlu ve güvende hissederdim, kocamın yanında da aynı güveni ve huzuru istiyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.