POZANTI BELEDİYE SPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

SPOR 31.08.2021 - 09:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2477+ kez okundu.
 

POZANTI BELEDİYE SPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Pozantı Belediye Spor yeni transferleri ve güçlü kadro yapısı ile 2021- 2022 yılı yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.   Takımın teknik direktörleri Ersoy Tokmak ve Temin Süngürlü hocaları ile kaleci antrenör Aydın Kadiroğlu’nun nezaretindeki çalışmalar yoğun bir tempo halinde devam ediyor.   Pozantı ilçesine bağlı Gökbez Mahallesinde bulunan İlçe Şehir Stadında bugün gerçekleşen antrenman çalışmalarına Pozantı Belediye Spor'un Onursal Başkanı olarak katılarak oyunculara moral ve motivasyon veren Başkan Mustafa Çay, yeni sezonla ilgili düşüncelerini aktararak beklentilerini ifade edip "Allah utandırmasın. Başarı bizimle olsun inşallah. Rabbim sakatlıktan uzak şampiyonluk getirecek bir bölgesel amatör ligi süreci nasip etsin." dedi.
Pozantı Belediye Spor yeni transferleri ve güçlü kadro yapısı ile 2021- 2022 yılı yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.
 
Takımın teknik direktörleri Ersoy Tokmak ve Temin Süngürlü hocaları ile kaleci antrenör Aydın Kadiroğlu’nun nezaretindeki çalışmalar yoğun bir tempo halinde devam ediyor.
 
Pozantı ilçesine bağlı Gökbez Mahallesinde bulunan İlçe Şehir Stadında bugün gerçekleşen antrenman çalışmalarına Pozantı Belediye Spor'un Onursal Başkanı olarak katılarak oyunculara moral ve motivasyon veren Başkan Mustafa Çay, yeni sezonla ilgili düşüncelerini aktararak beklentilerini ifade edip "Allah utandırmasın. Başarı bizimle olsun inşallah. Rabbim sakatlıktan uzak şampiyonluk getirecek bir bölgesel amatör ligi süreci nasip etsin." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.