POZANTI EL ELE YOLLARI PARKELE

GÜNDEM 01.10.2021 - 10:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1562+ kez okundu.
 

POZANTI EL ELE YOLLARI PARKELE

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, kısıtlı imkânlara rağmen birçok başarılı projeyi hayata geçirmesiyle vatandaşların gönlünde taht kurarken, son olarak Akçatekir'in sokaklarını vatandaş-belediye el ele vererek imece usulüyle parke taşı döşemeye devam ediyor. Bin 149 sokağı bulunan ve yaz aylarında nüfus yoğunluğu 150 bine kadar çıkan Akçatekir Yaylası'nın yol sorunları, belediye ile vatandaşın el ele vererek ortaya koyduğu imece çalışmasıyla çözülüyor. Şimdiye kadar 50 sokağın parke taşını döşediklerini belirten Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, "Akçatekir, 20 yıl başkanlık sistemi ile yönetilmiş ve maalesef yol sorunu çözülememiş. Benim elimde de sihirli bir değnek yok ki bir anda hepsini birden çözeyim" diyerek, "Akçatekir-Pozantı El Ele, Yolları Parkele" sistemiyle vatandaşlarla birlikte sokakların parke taşlarıyla döşenmeye başladığını söyledi. PARKE VATANDAŞTAN-KUM VE İŞÇİLİK BELEDİYEDEN Belediyenin kısıtlı imkânlarının, Akçatekir'in tüm sokaklarını parke taşı ile kaplamaya yetmeyeceğini dile getiren Başkan Çay, "Gelin hep birlikte el ele verelim, bulunduğumuz ortamı güzelleştirelim fikri ile yola çıktığımız çalışma sisteminde "Akçatekir-Pozantı El Ele, Yolları Parkele" sistemiyle olumlu sonuçlar aldık. Vatandaşlar, Pozantı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne müracaat ederek sokaklarının parke taşı yapılmasını ve belediye-vatandaş el ele projesiyle yapmak istediklerini beyan ediyorlar. Fen İşleri ekipleri de sokakta ölçümler yaparak, çıkan sonuca göre parke taşının parasını imece usulü ile ödendikten sonra belediyemiz de işçiliğini ve parke taşının altına serilecek olan ince kumu karşılıyor. Böylece bir sokağımızın yol sorunu daha sona ermiş oluyor" dedi. 

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, kısıtlı imkânlara rağmen birçok başarılı projeyi hayata geçirmesiyle vatandaşların gönlünde taht kurarken, son olarak Akçatekir'in sokaklarını vatandaş-belediye el ele vererek imece usulüyle parke taşı döşemeye devam ediyor.

Bin 149 sokağı bulunan ve yaz aylarında nüfus yoğunluğu 150 bine kadar çıkan Akçatekir Yaylası'nın yol sorunları, belediye ile vatandaşın el ele vererek ortaya koyduğu imece çalışmasıyla çözülüyor.

Şimdiye kadar 50 sokağın parke taşını döşediklerini belirten Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, "Akçatekir, 20 yıl başkanlık sistemi ile yönetilmiş ve maalesef yol sorunu çözülememiş. Benim elimde de sihirli bir değnek yok ki bir anda hepsini birden çözeyim" diyerek, "Akçatekir-Pozantı El Ele, Yolları Parkele" sistemiyle vatandaşlarla birlikte sokakların parke taşlarıyla döşenmeye başladığını söyledi.

PARKE VATANDAŞTAN-KUM VE İŞÇİLİK BELEDİYEDEN

Belediyenin kısıtlı imkânlarının, Akçatekir'in tüm sokaklarını parke taşı ile kaplamaya yetmeyeceğini dile getiren Başkan Çay, "Gelin hep birlikte el ele verelim, bulunduğumuz ortamı güzelleştirelim fikri ile yola çıktığımız çalışma sisteminde "Akçatekir-Pozantı El Ele, Yolları Parkele" sistemiyle olumlu sonuçlar aldık. Vatandaşlar, Pozantı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne müracaat ederek sokaklarının parke taşı yapılmasını ve belediye-vatandaş el ele projesiyle yapmak istediklerini beyan ediyorlar. Fen İşleri ekipleri de sokakta ölçümler yaparak, çıkan sonuca göre parke taşının parasını imece usulü ile ödendikten sonra belediyemiz de işçiliğini ve parke taşının altına serilecek olan ince kumu karşılıyor. Böylece bir sokağımızın yol sorunu daha sona ermiş oluyor" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.