Prof. Dr. Tuncel, Çukurova Elektromobil Takımı’nı Ziyaret Etti

EĞİTİM 06.08.2021 - 10:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2247+ kez okundu.
 

Prof. Dr. Tuncel, Çukurova Elektromobil Takımı’nı Ziyaret Etti

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Çukurova Üniversitesinin TEKNOFEST’teki gurur kaynağı Çukurova Elektromobil Takımı’nı ziyaret etti. Prof. Dr. Tuncel, yarışlara hazırlık konusunda Üniversitenin öğrencilerine tüm desteğini vereceğini söyledi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Berberoğlu’nun da katıldığı ziyaret sırasında Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, tasarımı ve üretimi Çukurova Üniversiteli öğrenciler tarafından yapılan ve 2014 yılından itibaren yurt içi ve yurt dışında birçok ödül kazanan “1.5 Adana” adını verdikleri elektrikli araçları inceledi. Araçların ARGE ve üretim süreçleriyle ilgili bilgi alan Prof. Dr. Tuncel, çalışmaların yapıldığı laboratuvarı da ziyaret etti. ÇÜ Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı ve Takım Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin Akıllı ve takım üyeleri ile akşam yemeği yiyerek sohbet eden Prof. Dr. Tuncel, takımın sorunları ve isteklerini dinleyerek bu konuda yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Berberoğlu’nu laboratuvarda ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Prof. Dr. Hüseyin Akıllı, öğrencilerin sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çözüm önerileri sunan Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’e teşekkür ederek, yarışlara davet etti. Prof. Dr. Tuncel: “Yarışa Hazırlık Konusunda Öğrencilerimize Destek Vereceğiz” Prof. Dr. Meryem Tuncel de, yarışlara hazırlık konusunda üniversitenin tüm desteğini vereceğini ifade ederek öğrencilere yarışmayı izlemek üzere geleceğini söyledi. Prof. Dr. Tuncel, Çukurova Üniversitesi adını ulusal ve uluslararası arenalarda temsil eden öğrenci ve akademisyenlere minnettar olduklarını ifade ederek, Çukurova Üniversitesi markasına güç veren herkese destek olacaklarını söyledi.

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Çukurova Üniversitesinin TEKNOFEST’teki gurur kaynağı Çukurova Elektromobil Takımı’nı ziyaret etti. Prof. Dr. Tuncel, yarışlara hazırlık konusunda Üniversitenin öğrencilerine tüm desteğini vereceğini söyledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Berberoğlu’nun da katıldığı ziyaret sırasında Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, tasarımı ve üretimi Çukurova Üniversiteli öğrenciler tarafından yapılan ve 2014 yılından itibaren yurt içi ve yurt dışında birçok ödül kazanan “1.5 Adana” adını verdikleri elektrikli araçları inceledi.

Araçların ARGE ve üretim süreçleriyle ilgili bilgi alan Prof. Dr. Tuncel, çalışmaların yapıldığı laboratuvarı da ziyaret etti.

ÇÜ Makine Mühendisliği Bölüm Başkanı ve Takım Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin Akıllı ve takım üyeleri ile akşam yemeği yiyerek sohbet eden Prof. Dr. Tuncel, takımın sorunları ve isteklerini dinleyerek bu konuda yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Berberoğlu’nu laboratuvarda ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Prof. Dr. Hüseyin Akıllı, öğrencilerin sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çözüm önerileri sunan Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’e teşekkür ederek, yarışlara davet etti.

Prof. Dr. Tuncel: “Yarışa Hazırlık Konusunda Öğrencilerimize Destek Vereceğiz”

Prof. Dr. Meryem Tuncel de, yarışlara hazırlık konusunda üniversitenin tüm desteğini vereceğini ifade ederek öğrencilere yarışmayı izlemek üzere geleceğini söyledi. Prof. Dr. Tuncel, Çukurova Üniversitesi adını ulusal ve uluslararası arenalarda temsil eden öğrenci ve akademisyenlere minnettar olduklarını ifade ederek, Çukurova Üniversitesi markasına güç veren herkese destek olacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.