Prof. Dr. Tuncel’den Sağlık Çalışanlarına Teşekkür

EĞİTİM 20.10.2020 - 10:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 953+ kez okundu.
 

Prof. Dr. Tuncel’den Sağlık Çalışanlarına Teşekkür

Rektör Prof. Dr. Tuncel, Balcalı Hastanesi’nin Bir Önceki Başhekim ve Başhekim Yardımcılarına Hizmetlerinden Dolayı Plaket Takdim Etti Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi eski ve yeni yönetimi Rektörlük makamında bir araya geldi. Rektör Prof. Dr. Tuncel, Covıd-19 pandemi süresince özverili çalışmalarından dolayı Balcalı Hastanesi sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’in daveti üzerine Rektörlük Senato Toplantı Salonu’nda bir araya gelen eski Başhekim Prof. Dr. Tamer Cevat İnal ve yardımcılarına katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz, halen devam eden salgının en aktif olduğu dönemde dahi kurumdaki en iyi organizasyonu sağlayan hastaneler arasında Balcalı Hastanesinin baş sıralarda yer aldığını dile getirerek, emeği geçenlere teşekkür etti. Başhekim Prof. Dr. Murat Gündüz de asıl olanın kurumlar olduğunu belirterek, aldıkları bayrağı daha yukarılara taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Eski Başhekim Prof. Dr. Tamer Cevat inal da yeni yönetime başarılar diledi. Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel ise, güncel bilgi ve teknolojilerle sağlık biliminin gelişimine katkıda bulunan Balcalı Hastanesi sağlık çalışanlarına Covid-19 pandemi süresince verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Prof. Dr. Tuncel, bu süreci doğru ve başarılı bir şekilde yürüten eski Başhekim Prof. Dr. Tamer Cevat İnal ve yardımcılarına çalışmalarından dolayı şükranlarını sunduklarını ifade etti. Toplantıda Rektör Prof. Dr. Tuncel tarafından eski yöneticilere katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.  

Rektör Prof. Dr. Tuncel, Balcalı Hastanesi’nin Bir Önceki Başhekim ve Başhekim Yardımcılarına Hizmetlerinden Dolayı Plaket Takdim Etti

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi eski ve yeni yönetimi Rektörlük makamında bir araya geldi. Rektör Prof. Dr. Tuncel, Covıd-19 pandemi süresince özverili çalışmalarından dolayı Balcalı Hastanesi sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’in daveti üzerine Rektörlük Senato Toplantı Salonu’nda bir araya gelen eski Başhekim Prof. Dr. Tamer Cevat İnal ve yardımcılarına katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz, halen devam eden salgının en aktif olduğu dönemde dahi kurumdaki en iyi organizasyonu sağlayan hastaneler arasında Balcalı Hastanesinin baş sıralarda yer aldığını dile getirerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Başhekim Prof. Dr. Murat Gündüz de asıl olanın kurumlar olduğunu belirterek, aldıkları bayrağı daha yukarılara taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Eski Başhekim Prof. Dr. Tamer Cevat inal da yeni yönetime başarılar diledi.

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel ise, güncel bilgi ve teknolojilerle sağlık biliminin gelişimine katkıda bulunan Balcalı Hastanesi sağlık çalışanlarına Covid-19 pandemi süresince verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Prof. Dr. Tuncel, bu süreci doğru ve başarılı bir şekilde yürüten eski Başhekim Prof. Dr. Tamer Cevat İnal ve yardımcılarına çalışmalarından dolayı şükranlarını sunduklarını ifade etti.

Toplantıda Rektör Prof. Dr. Tuncel tarafından eski yöneticilere katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.